KRAJ PRIČE

Moratti: Rastanak s Mourinhom i nije bio poseban

Foto: AFP
Moratti: Rastanak s Mourinhom i nije bio poseban
25.05.2010.
u 11:24
U ponedjeljak navečer su, napokon, za isti stol sjeli vlasnik Intera Massimo Moratti i trener Jose Mourinho, koji je u ovoj sezoni vodio klub do tri pehara (Serija A, kup Italije i Liga prvaka).
Pogledaj originalni članak

Cijelo vrijeme otkada je Portugalac došao na klupu Intera trajala je velika ljubav ovih dviju osoba, no odnos se narušio nakon najvećeg uspjeha, osvajanja naslova prvaka Europe Intera u Madridu (pobjeda protiv Bayerna 2:0).

Svi igrači i rukovodstvo kluba su se vratili u Milano i u ranim jutarnjim satima četvrtka slavili naslov s navijačima, dok je Mourinho ostao u Madridu kako bi dogovorio prijelaz u Real Madrid. Moratti je zamjerio Mourinhu što je odluku donio bez njegova znanja, čak i bez razgovora prije no što su europske i svjetske tiskovine počele brujati o prijelazu.

- Nisam uopće imao vremena razmišljati o njegovoj odluci. Ponavljam, sve je obavio sam i mislim da je naše veliko prijateljstvo ovim okončano. Našli smo se, normalno razgovarali i to je to. Nije bilo ništa posebno. Sada treba vidjeti samo financijsku pozadinu svega - rekao je Massimo Moratti.

Spominje se kako će zajedno s Mourinhom prema Realu i dva igrača Intera, Brazilac Maicon i Portugalac Ricardo Quaresma, a sve to bi Real trebao platiti 35 milijuna eura kroz odštetu.

Mourinhu ugovor s Interom traje još dvije sezone, ali postoji u svemu klauzula da može napustiti klub ako kupac isplati 16 milijuna eura. Spominje se, isto tako, da bi Mourinho trebao potpisati četverogodišnji ugovor s Realom i po sezoni zarađivati 10 milijuna eura.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.