PETRIĆU FALI GOL DO REKORDA

Morgenpost: Petrić pogađa kad mu se prohtije

Foto: AFP
Morgenpost: Petrić pogađa kad mu se prohtije
07.05.2010.
u 16:06
Nogometaši HSV-a gostovat će u Bremenu u subotu. Utakmica 34., posljednjeg bundesligaškog kola nudi hrvatskom napadaču Hamburžana, Mladenu Petriću, priliku prestići prošlosezonski učinak.
Pogledaj originalni članak

Kroz sva je ovosezonska natjecanja hrvatski reprezentativac za HSV postigao 20 golova, od čega osam prvenstvenih, dva u utakmicama DFB Pokala, te deset kroz kvalifikacije i samu Europa ligu.

"On pogađa kad mu se prohtije i tako već tjednima", piše hamburški Morgenpost dodajući da unatoč golovima hrvatskog napadača HSV-ova momčad ove sezone i nije imala nekih velikih razloga za slavlja.

Ipak, piše njemački dnevnik, sutra će "Čarobnjak" ponovno zabiti gol i na taj način priskrbiti si razloga za slavlje. Možda i svojoj momčadi koja će čekati kiks Stuttgarta kod Hoffenheima, što bi je uz pobjedu protiv Werdera, gurnulo u kvalifikacije za Europa ligu.

- Usput, Petrić je u lovu na svoj HSV-ov rekord od 20 golova, koliko je zabio prošle sezone. I ove je jednako kvalitetan. Nedostaje samo šlag na tortu - jedan pogodak koji bi mogao donijeti radost svima.

"Čarobnjak" sutra nastavlja svoj lov - zaključuje Morgenpost.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

JA
JanezPiranski
17:27 07.05.2010.

Morgenpost: Petrić pogađa kad mu se prohtije ali to važi samo za izvan World Cup 2010 nogometne priredbe jer tamo nema Švajcarske ni zapadnih balkanaca iz Hrvatske..

BE
Beti
17:47 07.05.2010.

Pojavili su se na SP2010 u Juznoj Africi \"PraviJanez\" i \"EUJanez\". Puni srece (kao i ZLovenija koja se kvalificrala za SP) nadu 5 RANDa (oko prilike 5 €) na ulici. Potom pita \"PraviJanez\" svog zemljaka. Hej bolan, jel`si ikad jebo? Nisam odgovori mu \"EUJanez\". Ajmo onda u javnu kucu. Nakon nekoliko trenutka nadu se u bordelu. \"PraviJanez\" ko neki frajer baci 5 RANDa na sank i kaze crnkini: \"jebanje za nas dvoje\". Prostiturka mu nato opali samar, da nakon toga vidi zvijezde partizanske. Pobjeze oni iz javne kuce. \"EUJanez\" nakon toga kaze svom pajdi: \"Bolan, imali smo srece da nismo nasli 50 RANDa; izjebala bi nas do smrti! ;))

ZV
zvrki
19:02 07.05.2010.

ne mogu raspoznavati ove janeze te pravi te eu te piranski ma ja bih njih jednostavno prozvao ljubljana i to po registraciji LJ a to znaci ludi janez dakle Ljubljana