Htio da se "očiste"

Mourinho natjerao Modrića i Arbelou da dobiju žuti karton!?

Foto: NPH/Pixsell
Mourinho natjerao Modrića i Arbelou da dobiju žuti karton!?
15.02.2013.
u 18:29
– Portugalac je pozorno pratio stanje s kartonima svojih najvažnijih igrača i prije nekih utakmica poticao ih je da namjerno dobiju žuti karton
Pogledaj originalni članak

Zanimljiva videosnimka pojavila se ovih dana na Youtubeu, a iz nje bi se moglo zaključiti da je Mourinho na utakmici Reala i Seville prošlog vikenda od Modrića i Arbeloe zahtijevao da namjerno dobiju žuti karton kako bi se "očistili" u manje bitnoj utakmici protiv Rayo Vallecana.

Naime, na videu se vidi kako je Portugalac pozvao Arbelou i nešto mu šapnuo. Tada je ovaj otrčao do Modrića i prenio mu Mourinhovu poruku. Činilo se kao da mu viče: "Yellow card" (žuti karton). Naravno, obojica su ubrzo nakon toga te kartone i dobila, i to na prilično banalan način.

Za Mourinha to nije neobično, takve stvari već su se događale u Realu, ali i u drugim klubovima koje je on vodio. Priznao je to i Didier Drogba u svojoj autobiografiji.

– Portugalac je pozorno pratio stanje s kartonima svojih najvažnijih igrača i prije nekih utakmica poticao ih je da namjerno dobiju žuti karton kako bi odradili suspenziju prije nekih velikih utakmica i tako izbjegli situaciju da suspendirajući karton dobiju upravo prije te utakmice – napisao je Drogba.

Je li Mourinho zaista natjerao Modrića i Arbelou da dobiju žuti karton, prosudite sami nakon što pogledate video.

>>>Mourinho: 1:1 uopće nije loš rezultat, šanse su 50:50!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

OB
-obrisani-
21:15 15.02.2013.

Pa i to je dio taktike . Nije on jedini koji to radi.

Avatar Svećenik
Svećenik
19:36 15.02.2013.

I što je tu čudno? pa i to je dio strategije. Toga se Juno Kurčić ne bi sjetio 62 godine.

Avatar Idler 3
Idler 3
21:15 15.02.2013.

Mourinho je jedan od rijetkih trenerskih genija današnjice. Ne trebate ga voljet, ne treba vam se sviđat....al čovjek je genij !!!