Chelseaju odbijenica

Mourinho poslao službeni upit za Modrića, Real odgovorio: Nema šanse!

Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
Mourinho poslao službeni upit za Modrića, Real odgovorio: Nema šanse!
04.05.2014.
u 16:08
A s obzirom na to da je Chelsea odbijen za Modrića, londonska momčad okrenula se Paulinhu iz Tottenhama
Pogledaj originalni članak

Jose Mourinho prošle je sezone doveo Luku Modrića u madridski Real, a sad bi ga želio odvesti iz Madrida. Prema pisanju Goal.com, Chelsea je Realu poslao službeni upit vezan uz transfer Luke Modrića, ali kraljevski klub vrlo je brzo odgovorio: Nema šanse!

"Jose Mourinho veliki je obožavatelj Luke Modrića i on mu je prva opcija za pojačanje u veznom redu. I Roman Abramović obožava Modrića, ali su dobili odbijenicu", rekao je neimenovani izvor Goal.comu.

Uz to, Luka je presretan u Madridu, što je i sam nedavno izjavio. A poznato je i koliko ga cijeni Carlo Ancelotti, kojem je Luka jedan od najstandardnijih igrača i na kojem gradi igru. S Modrićem u srcu veznog reda Real igra fantastično, osvojio je kup, bori se za prvenstvo, a ušao je i u finale Lige prvaka.

A s obzirom na to da je Chelsea odbijen za Modrića, londonska momčad okrenula se Paulinhu iz Tottenhama.

>>Modrić je svakom utakmicom sve bolji, puno znači za Real

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

JR
J-RASH
19:06 04.05.2014.

A što je nemoguće, ne razumijem? Da trener vrhunskog kluba želi dovesti igrača koji je srce Real Madrida? Pa nije Goal.com Modra lasta, zadnjih par dana se naveliko piše o tome da Mou želi Luku

Avatar comandante
comandante
21:09 04.05.2014.

to je trebala biti tajna ali vecernjak sve sazna, hahahaahaha

SV
sven222
18:46 04.05.2014.

pa jel moguće da kod nas novinari proizvode ovakve vijesti i misle daćemo mi u to i još povjerovati....pa to je stvarno nevjerovatno....bit će da je u istom trenutku ponuda otišla na adresu Reala i na adresu novinara.....strašno !!!