PORUKA IZBORNIKU

Mourinho Štimcu: Nadam se da će Luka što više igrati

Foto: 'PEDRO ARMESTRE'
Mourinho Štimcu: Nadam se da će Luka što više igrati
03.09.2012.
u 12:21
– Iako dugo nije trenirao ni igrao utakmice, Modrić je odigrao kao da ništa nije propustio – misli Mourinho.
Pogledaj originalni članak

U prvom pravom debiju, ne računajući deset minuta odigranih u španjolskom Superkupu, Luka Modrić šarmirao je igrom i publiku i kritiku. Tamošnji novinari s odličnim su ocjenama definirali nastup od 60 minuta u utakmici protiv Granade, baš kao i trener Jose Mourinho.

Stavio ga je na poziciju iza napadača koja obično pripada Özilu koji ga je i zamijenio u igri.

– Nije mogao igrati ni jednu poziciju osim te jer je na njoj imao više vremena za oporavak i manje odlazaka u obranu. Iako je jedva trenirao te dugo nije igrao utakmice, igra kao da ništa nije propustio. Odigrao je dobrih sat vremena i dobro je da skuplja minutažu – rekao je Mourinho.

Portugalac je potom neizravno uputio poruku Igoru Štimcu.

– Sada ide u hrvatsku reprezentaciju i bilo bi dobro da nastavi igrati u kontinuitetu. Nadam se da će tamo igrati što više jer dugo nije igrao.

Unatoč 3:0 pobjedi protiv Granade, ''Special One'' nije bio osobito zadovoljan.

– Ni Luka nije mogao igrati svoj najbolji nogomet jer moja momčad nije igrala dobro. Pokazali smo premalo ambicija, brzine i intenziteta. Moramo igrati bolje, kao protiv Barcelone kad smo od prve minute išli do svojih granica – zaključio je Mourinho.

>> Ronaldo: Nesretan sam zbog nekih ljudi, klub zna o čemu je riječ!

>> Španjolski mediji: Luka je bio dirigent pobjede

>> Modrić sjajno od prve minute u pobjedi Reala

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar vaha
vaha
15:13 03.09.2012.

drago mi je da je luka na najbolji nacin zacepil gubicu svima koji su danima pisali po forumima da je precjenjen i da ce u realu grijat klupu - i ovak nedovoljno pripremljen i neuigran s momcadi, pokazal je vec u prvim nastupima da je igracina, a ocito ga mourinho cijeni i tretira ko prvotimca, i uz mourinha i ekipu kakvu ima real modrinjo ce brzo napredovat - jedino stimac nekaj filozofira, on bi najradije pozval ozobica umjesto modrica, jer po njemu modric se jos treba dokazivat, isto ko i najbolji igrac hnl-a samir koji bi itekak dobro dosal repki....

F4
F48B2
12:48 03.09.2012.

A "stručnjak" Štimac je mislio da će Luka u Realu zaigrati tek krajem rujna. Zaigrao je dva dana nakon dolaska u Real, još u kolovozu, u prvom službenom nastupu Reala nakon Lukinog dolaska i to protiv najjačeg konkurenta, protiv Barcelone. I tu se vidi tko je stručnjak (Murinho), a tko je "stručnjak" poput Štimca.

Avatar Matija22
Matija22
13:24 03.09.2012.

ako izgubimo od makedonaca i belgijaca na početku kvalifikacija na euro nejdemo