Balotelli uzvratio

'Možda ipak nisam Talijan, Afrikanci nikad ne bi napustili braću!'

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
'Možda ipak nisam Talijan, Afrikanci nikad ne bi napustili braću!'
26.06.2014.
u 12:15
Nakon ranog ispadanja Azzurra sa SP-a, jedan navijač poručio je Balotelliju: - Mario odlazi, ti nisi Talijan.
Pogledaj originalni članak

Talijanski napadač Mario Balotelli ponovno je u središtu pozornosti. Nakon ranog ispadanja Azzurra sa SP-a, jedan navijač ostavio mu je na Instagramu video poruku u kojoj mu je poručio:

- Mario odlazi, ti nisi Talijan.

Balotelli je ubrzo odgovorio na rasističke provokacije:

'Ja sam Mario Balotelli, imam 23 godine i nisam odlučio da budem Talijan. Ja sam to stvarno želio jer sam rođen u ITALIJI i jer sam uvijek živio u ITALIJI. Ovaj turnir puno mi je značio, tužan san i razočaran sam sa sobom. Istina je da sam mogao zabiti protiv Kostarike, možda ste u pravu, no što onda? Možda je problem u sljedećem: Nemojte ovaj put svaliti čitavu krivnju samo na mene, jer Mario Balotelli dao je sve za nacionalnu selekciju i ništa nije zeznuo (s karakterne strane). Tražite druge isprike jer Mariju Balotelliju je savjest čista i spreman je krenuti dalje i jače, visoko podignute glave. Ponosan, jer je dao sve za svoju zemlju. Možda, kao što kažete, ipak nisam Talijan. Afrikanci nikada ne bi napustili svoju braću. NIKADA. U tom pogledu, crnci su godinama ispred bijelaca. Sramota nije kad promašiš šansu ili premalo pretrčiš. Ovo je sramota, ovakve stvari su sramota. Pravi Talijani! Pravi?!?' - napisao je napadač.  

>>Rossi opalio po Balotelliju: Trebaju nam kvalitetni ljudi, a ne Panini likovi

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar Jiba.Jibi.Gjize.Jep
Jiba.Jibi.Gjize.Jep
14:10 26.06.2014.

a ostavili ga africki mama i tata i nisu htjeli cuti za njega ...

Avatar CHOW
CHOW
14:31 26.06.2014.

Biološki roditelj ga ostavili, usvojili ga Talijanski Jevreji, neonacisti se često znali na njim iživljavati, a ovo sad što ga svi osuđuju nema veze sa bojom kože, dečko je nezreo a krivicu snosi i trener jer je koncept igre zasnovao na takvom nestabilnom igraču. Samo njihov trener priznaje svoje greške i svoju moralnu odgovornost.

Avatar Django
Django
13:31 26.06.2014.

"Afrikanci nikad ne bi napustili braću!"!!?? Je li Kamerun tipičan primjer za takvu tvrdnju??