Osijek

Mršić: Ovo je utakmica generacije, tražim od igrača fanatizam

Foto: Goran Ferbegar
Mršić: Ovo je utakmica generacije, tražim od igrača fanatizam
02.05.2012.
u 09:57
Trener Osijeka najavio da će od prve minute igrati Nikša Petrović (20), kojemu će to biti i prve seniorske minute
Pogledaj originalni članak

Pred prvim trofejom u karijeri stoji mu – Dinamo. Znao je Stanko Mršić često zapapriti modrima, njegova Cibalia godinama je Zagrepčanima bila tvrd orah, ali sada mora s Osijekom, Dinamovom mušterijom, pokušati učiniti nemoguće.

– Ovo je utakmica generacije i tražim od igrača da budu na granici fanatizma. Nastup u finalu mora im biti motiv – najavio je Mršić.

U najavi utakmice sezone strateg Osijeka iznenadio je sve, nezadovoljan učinkom veznog reda u vatru će vjerojatno baciti još jednog od klinaca s klupe. Nikša Petrović (20), čiju su karijeru kočile ozljede, seniorsku bi premijeru trebao doživjeti upravo u finalu Kupa i to od prve minute.

Oprezan je u najavama i kapetan Ivo Smoje.

– Najvažnije je ne primiti pogodak, ali to nikako ne znači da ćemo se braniti. Potpisujem svaku pobjedu bez primljena gola – ustvrdio je Smoje.

Na tribinama se očekuje najmanje 10.000 navijača, zabava u Gradskom vrtu počet će čak šest sati prije utakmice, a u 16 sati igra se i finalna utakmica kupa za kadete između Osijeka i Hajduka.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

LI
list68
10:44 02.05.2012.

Pazi Mršiću, uprava i neki igrači Osijeka su na Mamićevoj platnoj listi. I mada to dynamu nije potrebno, opet ćemo gledati \"parodiju\" u Mamićevoj režiji.

99
99999
11:39 02.05.2012.

neznam ja na koji način je Osijek mušterija dinamu? ovaj dinamo postoji od 2000 godine i od tada je znao nadigrati Osijek ali samo zbog financijske premoći kluba u kojeg je političkim diktatom ulupano pola milijarde kuna. imajmo i na umu da Osijek često nije ni smio pobjediti dinamo, što zbog političkih pritisaka, što zbog mamičeve sudačke mafije.

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
12:44 02.05.2012.

Može to njima i biti utakmica generacije, ali navika skidanja gaća pred Dinamom je u NK Osijek toliko uvriježena da je to teško promijeniti.