Crven i crveniji

Müller demantirao njemačke medije: 'Ma kakvi pregovori o odlasku? Usred borbe za titulu smo!'

Foto: Lukas Barth/REUTERS
Bundesliga - Bayern Munich v Schalke 04
Foto: Lukas Barth/REUTERS
Bundesliga - Bayern Munich v Schalke 04
Foto: Lukas Barth/REUTERS
Bundesliga - Bayern Munich v Schalke 04
14.05.2023.
u 17:23
Premda želi osvajati titule, sigurno će to još neko vrijeme nastaviti raditi u Bayernu, kazao je legendarni napadač bavarskog kluba Thomas Müller. Nakon što su pregazili Schalke reagirao je na priče u njemačkim medijima
Pogledaj originalni članak

U njemačkim medijima posljednjih dana kruže priče od odlasku Bayernovog zaštitnog lica Thomasa Müllera. Poznato je da situacija u klubu nije dobra, osobito kada je riječ o odnosima suigrača nakon fizičkog obračuna Sadia Manea i Leroya Sanea prije mjesec dana.

Ne mogu se niti pohvaliti osobitim uspjehom na europskoj sceni, ili barem ne onakvim kakvog bi željeli, obzirom da su iz Lige prvaka ispali u četvrtfinalu. U istoj fazi natjecanja ispali su i iz domaćeg kupa, a žestoku utrku vode sa Borussijom Dortmund za naslov prvaka Bundeslige.

Upravo je posljednje Müller naveo kao razlog zašto nagađanja "ne drže vodu", nakon što je njegov klub pobijedio Schalke rezultatom 6:0. "Ne volim kad novinari pišu stvari za koje oni misle da ja mislim. To su obične priče i naklapanja, nemaju veze s istinom", rekao je.

"Onaj medij s četiri slova (Bild.) proda koji primjerak više i to je to. Moje srce je crveno. Zapravo, svima nam je srce crvene boje. Moje je samo nešto crvenije" nastavio je Nijemac pa zaključio:

"Ma kakvi pregovori o odlasku? Usred borbe za titulu smo!" Bild spominje i napadačev odlazak u drugi njemački klub, ali sam Müller kaže da nema govora o transferima premda se želi boriti za trofeje. Kazao je i kako ne razmišlja o mirovini.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.