LIGA PRVAKA

Murić debitirao za Ajax i odigrao svih 90 minuta u pobjedi protiv PSG-a

Foto: Facebook
Murić debitirao za Ajax i odigrao svih 90 minuta u pobjedi protiv PSG-a
18.09.2014.
u 17:31
Riječ je natjecanju za nogometaše do 19 godina, a kopljanici su slavili sa 6:1
Pogledaj originalni članak

Nakon što su prve momčadi Ajaxa i PSG-a otvorile Ligu prvaka remijem 1:1, u Amsterdamu su međusobno igrale i njihove momčadi do 19 godina, a uvjerljivo su slavili kopljanici sa 6:1. Zna se da PSG nema politiku stvaranja svojih igrača pa to ne čudi i nije toliko zanimljivo kao podatak da je za Ajax debitirao Robert Murić.

Već nakon prvih 45 minuta bilo je jasno da je Ajax bolja momčad jer su vodili 3:0. U 16. minuti za 1:0 zabio je Van de Beek, a onda je u 31. i 40. minuti još dva gola dodao El Idrissi. U nastavku utakmice Van de Beek (55, 62.) je zabio još dva gola za 5:0, dok je počasni gol za Parižane zabio Demoncy u 73. minuti. Konačnih 6:1 postavio je Riedewald iz jedanaesterca u 86. minuti.

Robert Murić je igrao svih 90 minuta, a u 26. je dobio žuti karton.

>> De Boer: Ne mogu dočekati debi Murića

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.