ŠKOT SLAVIO BEZ PROBLEMA

Murray izbacio Čilića u četvrtfinalu Pekinga

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Murray izbacio Čilića u četvrtfinalu Pekinga
03.10.2014.
u 10:29
Murray je osvajača US Opena sasvim nadigrao u prvom setu. Tri puta mu je oduzimao servis i prepustio mu samo jedan gem
Pogledaj originalni članak

Andy Murray izbacio je Marina Čilića u četvrtfinalu ATP turnira u Pekingu. Škotski tenisač slavio je sa 6:1 i 6:4 za sat i 40 minuta igre.

Murray je osvajača US Opena sasvim nadigrao u prvom setu. Tri puta mu je oduzimao servis i prepustio mu samo jedan gem. U drugom je kod 5:4 na Čilićevu servisu iskoristio svoju drugu meč-loptu i upisao 10. pobjedu u 12 susreta s Čilićem.

Murray će u polufinalu igrati protiv prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića koji je bio bolji od Grigora Dimitrova.

>> Čilić lako do četvrtfinala i susreta s Murrayjem

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar andro_livi
andro_livi
12:06 03.10.2014.

Marin je neosporan teniski talent, kao sto je i Djokovic i Nadal i ostali velikani tenisa. Djole podje vladat tenisom kad u svoj tim ukljuci doktora nutricistu. Marin ce to isto uraditi kad u svoj tim ukljuci doktora psihologa. Koliko su mu bili potrebne trenerske instrukcije servisa Gorana Ivanisevica toliko mu je potreban psiholog da ga psihicki ustabili i ocvrsne.

IV
ivanjoksimovic
17:11 03.10.2014.

U tenisu postoje 4 klase kvaliteta. Djokovic, Nadal i Federer u prvoj i tu od trenutno aktivnih tenisera vise niko nece uci ni za 5 godina. Endi u drugoj, u trecoj Cilic, Del Potro, Conga i ostali top 15 teniseri, a u 4 klasi su svi ostali. Prvoj trojci racune moze da pomrsi kroz par godina eventualno neki nov mladi talenat koji tek pocinje da igra tenis.

Avatar Point_of_view
Point_of_view
10:52 03.10.2014.

Nazalost danas se Cikan se vratio svom starom nacinu igre. Prvi servis ocajan, polovicu lopti zapucao u sredinu mreze, lose se kretao. Summa summarum, bolje da je danas izgubio, nego da ga je sutra Djokovic "demontirao".