Ekstremisti

Musliman postigao pogodak, a navijači napustili stadion

Foto: Screenshot youtube
Musliman postigao pogodak, a navijači napustili stadion
04.03.2013.
u 21:46
- Ljubav pobjeđuje, a u ovom slučaju važan je sport, a ne koje je religije čovjek. Mi poštujemo svaku osobu neovisno o religiji
Pogledaj originalni članak

Neobična situacija dogodila se na utakmici izraelskog prvenstva između Beitara i Maccabija Netanye. Zaur Sadayev, igrač Beitara koji je muslimanske vjeroispovjesti, doveo je svoju momčad u vodstvo u 49. minuti utakmice. Velika većina navijača je slavila pogodak, a oni najekstremniji navijači - napustili su stadion. Utakmica je na kraju završila 1:1.

- Ljubav pobjeđuje, a u ovom slučaju važan je sport, a ne koje je religije čovjek. Mi poštujemo svaku osobu neovisno o religiji. Oni navijači koji su ostali do kraja su pravi Beitarovi navijači, rekao je pomoćni trener Beitara Jan Talesnikov.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

SA
satar
22:19 04.03.2013.

Da se to dogodilo u HR,ajme meni što bi nam napravila UEFA.Što li će im Platini reći na ovo.

FA
faljenisusimarija
15:30 05.03.2013.

Nogomet je uvijek privlačio sve vrste ljudi. Kretena ima i u Hrvatskoj i u Engleskoj i u Izraelu.

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
18:17 05.03.2013.

Musliman postigao pogodak, a navijači napustili stadion. Braziljanac, Švicarac, Bosanac ili Australac dao gol, a navijači HR repke slavili pobjedu svoje repke.