Rijeci dolazi istra

Na Kantridi je ražanj spreman iako je zec još uvijek u šumi

Foto: Duško Marušić/PIXSELL
Na Kantridi je ražanj spreman iako je zec još uvijek u šumi
17.10.2014.
u 15:45
Navijače Rijeke najviše zanima hoće li protiv Istre 1961 debitirati Ermin Zec.
Pogledaj originalni članak

Donedavno su utakmice između Rijeke i Istre 1961 na Kantridi imale naboj lokalnog derbija. U zadnje dvije sezone puno se toga promijenilo na Kantridi, gdje Istra odavno ne blista. Razlog nije teško proniknuti: Rijeka danas ima momčad koja na Kantridi igra ravnopravno protiv Seville!

- Momčadi Rijeke teško je naći manu. To su sve njihove velike prednosti pred nama. Kao što je njihova prednost što su nas pobijedili u zadnja četiri susreta. Međutim, jedva čekam početak utakmice. Ne znam ni sam zašto, ali veselim se toj utakmici, nikad mirniji nisam bio. Možda i zato što jednom mora doći kraj toj njihovoj seriji pobjeda - hrabri se trener Istre Igor Pamić uoči sutrašnje utakmice.

Pamićeva promišljanja taktike kao i obično pred gostovanje na Kantridi svode se na čvrstu obranu i kontranapade. To je sudbina većine hrvatskih trenera kada igraju protiv momčadi Matjaža Keka, koji od ovog tjedna ima novu slatku brigu.

Ermin Zec postigao je dva pogotka u debiju protiv Lekenika i najavio gužvu u vrhu napada, za hrvatske (ne)prilike Kek sada barata napadačima velikog formata (Kramarić, Krstanović, Zec). Istina, Zec je prve pogotke postigao u Kupu protiv četvrtoligaša, ali treba uvažiti činjenicu da je Gençlerbirliği 2010. godine platio Šibeniku dva milijuna eura odštete za tada najboljega igrača HNL-a. Njemački trener na klupi Gençlerbirliğija, Thomas Doll, inzistirao je na dovođenju Zeca kojega su htjeli kupiti eminentni njemački klubovi, a kada te Nijemci zovu…

Dojam je da navijače Rijeke više zanima hoće li protiv Istre 1961 debitirati Ermin Zec nego što o utakmici misli Igor Pamić. Uoči utakmice protiv Istre na Kantridi je ražanj spreman iako je zec još uvijek u šumi.

>>Evo kako je Rijeka iznenadila malu navijačicu koja je oduševila svijet

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.