MALO IZNENAĐENJE

Na stadionu FC Freiburga lopta se kotrlja sama od sebe

Foto: AFP
Masonski znak
30.09.2013.
u 08:09
Protivnike kluba s krajnjeg jugozapada Njemačke, kada gostuju u Freiburgu, čeka jedno malo iznenađenje
Pogledaj originalni članak

FC Freiburg ove sezone igra u Europskoj nogometnoj ligi. I to je veliki uspjeh za ovaj klub jer Freiburg baš ne slovi kao moćna nogometna utvrda u Njemačkoj - samo u zadnjih deset godina je tri puta ispadao u drugu ligu. Freiburg je poznat kao rasadnik talenata, kao klub s odličnom omladinskom školom.

Ali to nije sve. Protivnike kluba s krajnjeg jugozapada Njemačke, kada gostuju u Freiburgu, čeka jedno malo iznenađenje: na stadionu FC Freiburga lopta se kotrlja sama od sebe, jer teren - nije ravan. Naša ekipa je otišla na lice mjesta provjeriti je li to istina.

>> Pep Mandžukića posjeo na klupu pa kiksao protiv Freiburga

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.