Cassano smirivao

Na utakmici protiv Engleske zakačili se Balotelli i De Rossi

Foto: AFP
Na utakmici protiv Engleske zakačili se Balotelli i De Rossi
26.06.2012.
u 13:32
Gazzeta navodi i da njihov sukob datira otprije, točnije od dana prije utakmice jer se Balotelliju nije svidio način na koji je De Rossi govorio o njemu
Pogledaj originalni članak

Talijanska Gazzeta piše da su se na četvrtfinalnoj utakmici između Italije i Engleske zamalo potukli Mario Balotelli i Daniele de Rossi.

Naime, prema njihovu pisanju, spomenuti dvojac posvadio se za vrijeme prvog poluvremena jer su imali različite poglede na to kako je jedna akcija trebala završiti. Raspravu su nastavili na putu u svlačionicu kada je sudac označio kraj prvog poluvremena, a što su duže raspravljali, sve su se više približavali jedan drugome. Da svađa ne bi prerasla u fizički sukob, pobrinuo se Antonio Cassano koji ih je razdvojio i smirio strasti.

Gazzeta navodi i da njihov sukob datira otprije, točnije od dana prije utakmice jer se Balotelliju nije svidio način na koji  je De Rossi govorio o njemu.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JO
jolly
15:10 26.06.2012.

Normalno da se ljute na njega., nakon ona dva nepotrebna i neopasna šuta na kraju prvog poluvremena. A i što je sve promašio. Ima sreće što ga gađaju samo bananama. Važno je reći kako sve pogrde idu na račun njegovog karaktera, a ne boje kože.