Mali nogomet

Nacional bolji od Murtera, Zagreb Zapad izgubio od Brodosplita

Foto: Luka Klun
Nacional bolji od Murtera, Zagreb Zapad izgubio od Brodosplita
27.10.2010.
u 22:53
Sada slijedi desetodnevna prvenstvena stanka jer reprezentacija putuje na turnir u Libiju, a nakon toga Nacional će tražiti prolazak među četiri najbolje momčadi u Ligi prvaka
Pogledaj originalni članak

Malonogometaši hrvatskog prvaka Nacionala u četvrtom su prvenstvenom kolu s 3:1 pobijedili Murter. Pogotke za momčad Marinka Mavrovića postigli su Šestić, Ugarković i Grcić. Strijelac za goste bio je Bugarija. U drugoj utakmici Zagreb zapad izgubio je od Brodosplita 0:4.

Strijelci za gostujuću momčad bili su Marinović (2), Bajrušević i Jurlina.
- Zadovoljan sam ovom pobjedom, tim više što smo igrali sa šest juniora. Od iskusnijih na dispoziciji sam imao Koraba Morinu i Brazilce Nenea i Fernanda. Murter se pokazao kao odlična i dobro pripremljena mlada momčad. Sada nas očekuje prvenstvena stanka zbog reprezentativne akcije u Libiji gdje će Hrvatska igrati na Mediteranskom kupu. Stanka traje deset dana - istaknuo je Marino Mavrović, Nacionalov trener.

Iz Mavrovićeve momčadi boje hrvatske reprezentacije branit će Tihomir Novak, Matija Capar i Jakov Grcić. Uskoro ih očekuju i izazovi u ligi prvaka gdje je Nacional izborio plasman među 16 najboljih europskih momčadi.
- Već pet godina zaredom hrvatski predstavnici igraju među 16 najboljih momčadi što pokazuje da smo na pravom putu. Za novi iskorak doveli smo Brazilca Vassouru - kaže Mavrović.

Nakon četiri kola Kijevo je vodeća momčad u Prvoj HMNL s devet bodova i utakmicom manje, slijede: Vrgorac 9, Brodosplit 9, Nacional 9, Mejaši 7, Novi Marof 7...

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.