Mourinho progovorio

Nadam se da će iduće godine Uefa vratiti fair-play

Foto: Reuters
Nadam se da će iduće godine Uefa vratiti fair-play
24.05.2011.
u 19:52
Jose Mourinho još ne komunicira s novinarima, no javnosti se jučer obratio preko službenih Realovih stranica
Pogledaj originalni članak

– Imam jednostavnu želju, da se vratimo temeljnim načelima nogometa, koja su neki nogometni profesionalci i institucije povremeno zaboravljali ove sezone – poručio je Jose u uvodu, a onda i izravno napao Barcelonu i Uefu:

– Fair-play, poštovanje suparnika i crveni karton rasizmu! To ne smiju biti samo riječi, već ih moramo pretvoriti u djela. Nadam se da ćemo sljedeće sezone vratiti ta osnovna načela u naš sport.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DA
darkobbb
20:03 24.05.2011.

hahahahahahahahahahahaha eeee al se pravi naso da prica o fair play ovom izjavom opet pokazuje bahatost nadam se da ce ga barca(kojoj nemoze oprostit kaj nije nikad bio tamo trener samo prevoditelje pred kojih 10g) jos godinama rusit ali ova izjava je fakat smijesna kad ju cujete od njega ubojice ljepog nogometa

OI
oirammario
21:54 24.05.2011.

baš se pravi javio...borac za pravdu, nema šta