Robert Prosinečki

Najbolji smo, ali imamo kompleks: Srbi se bolje nose s pritiskom

Foto: 'Antonio Bronic'
Najbolji smo, ali imamo kompleks: Srbi se bolje nose s pritiskom
01.08.2011.
u 09:20
– Trener sam Crvene zvezde, imam jako puno posla i samo o tome razmišljam, a hipotetski je teško razgovarati – govori Robert Prosinečki o mogućnosti da naslijedi Slavena Bilića
Pogledaj originalni članak

Sjedite na klupi crveno-bijelih, možda vas i Srbi vide jednom kao izbornika, ali kada biste mogli birati nogometno, koga biste izabrali?

– Mogu probati odvagnuti obje momčadi. Po meni je Srbija bolja u obrani, Vidić i Ivanović igraju stalno u najvećim klubovima, a naši obrambeni igrači manje igraju. U vezi i napadu mi smo u prednosti. Treba vidjeti hoće li Dejan Stanković nastaviti igrati, jer, ako se oprosti, Srbi će izgubiti jedan vrlo važan autoritet u igri. Nogometno je Hrvatska za mene broj jedan, ali to često puta nije dovoljno.

Cijeli tekst pročitajte u ponedjeljak u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

OB
-obrisani-
10:00 01.08.2011.

Najsmiješniji smo bili kada smo nemočno i potišteno gledali HRT 2. program za vrijeme World Cupa 2010 u JAR-uz kompleks da su Srbi i Slovenci bili na svijetskoj nogometnoj smotri bez pritiska ali sa smijehom na usnama..

WM
west Mo*
10:00 01.08.2011.

tko može reći sa sigurnošću za koga navija ovo žuto...stvorenje. podignuvši u zrak tri prsta opalio je pljusku cijelom svom narodu, (naročito onim koji su najviše dali protiv onih koji su tražili salate) a dodvoravao se onim koji su prosipali smrt, bol, suze i tugu. Po meni nek tamo i ostane, ali upamtite, kada ga otjeraju on će biti samo ono što oni misle da nas vrijeđaju a ustavri više od pola nas je to u dubini duše!!

PE
pejickat
09:49 01.08.2011.

pa sad , jedan \"Hrvat \" na celu Crvene Zvezde moguci izbornik Hrvatske repke. Naravno da treba gledati na strucnost i znanje , ali da li taj Prosinecki nije imao vec funkciju u repki i ostavio je samo za CZ, samo zbog novca , e pa da sam trener nema te love kojom bi me i jedan Srbijanski klub mogao platiti. O Prosineckom ne zelim trositi rijeci ...Sve govore njegova tri prste , to se jednom karakternom Hrvatu ne smije nikada ni slucajno dogoditi.