NBA liga

Najbolji start Chicaga od 1997. godine, Kobe Bryant zabio 39

Foto: AFP/Pixsell
Najbolji start Chicaga od 1997. godine, Kobe Bryant zabio 39
07.01.2012.
u 18:23
Derbi prekjučerašnje večeri NBA lige igrao se u Orlandu, gdje je Chicago pobijedio sa 97:83.
Pogledaj originalni članak

Prvi je to domaći poraz u sezoni za Orlando, ali i šesta pobjeda zaredom Chicaga. Bolji start Chicago je imao još u sezoni 1996./97. kada su dobili dvanaest od početnih trinaest. Trenutačno su na omjeru 7-1. Do slavlja ih je vodio Derrick Rose, koji je postigao 21 poen. Nadahnut je bio i Kobe Bryant. U ogledu protiv Golden Statea, koji su njegovi Lakersi dobili 97:90, Bryant je zabio 39.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.