Zabio Liverpoolu

Najdeblji igrač svijeta: Nikad u životu nisam toliko trčao!

Foto: Reuters (Ilustracija)
Najdeblji igrač svijeta: Nikad u životu nisam toliko trčao!
06.01.2015.
u 08:33
- Domaćini su bili prilično žilavi i zakomplicirali su utakmicu, na čemu im čestitam. Nakon gola smo malo pogubili konce, ali smo se sabrali na poluvremenu
Pogledaj originalni članak

Liverpool je sinoć u gostima pobijedio Wimbledon sa 2:1 i prošao u četvrto kolo FA kupa. Za domaću momčad pogodak je zabio Adebayo Akinfenwa, najdeblji nogometaš svijeta, koji je nakon utakmice jedva dolazio do daha.

- Nikad u životu nisam toliko trčao! Volim gužvu i guranje, natjeravanje veznjaka baš i ne. Ipak, možemo napustiti stadion uzdignute glave, iako smo zaslužili remi pa bi posjet Anfieldu za nas bio zanimljiv i iznimno zabavan, rekao je Akinfenwa.

Trener Liverpoola Brendan Rodgers nije bio previše zadovoljan, ali najbitnije je da je njegova momčad došla do pobjede.

- Domaćini su bili prilično žilavi i zakomplicirali su utakmicu, na čemu im čestitam. Nakon gola smo malo pogubili konce, ali smo se sabrali na poluvremenu i mogli dati još dva ili tri pogotka u nastavku, rekao je Rodgers.

>>Najdeblji igrač svijeta zabio Liverpoolu, Gerrard heroj, Lovren ni na klupi

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.