top 11

Ovo su najveći sukobi suigrača: Među njima i Ćorlukin okršaj

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Ovo su najveći sukobi suigrača: Među njima i Ćorlukin okršaj
17.01.2015.
u 23:15
Ronaldo i Bale sukobili su se u svlačionici Reala.
Pogledaj originalni članak

Cristiano Ronaldo i Gareth Bale, nije tajna, baš se i ne podnose. Osim sve češćih verbalnih obračuna, u svlačionici je, nakon ispadanja iz kupa, umalo došlo i do njihova fizička obračuna. Goal, tim povodom, donosi najpoznatije obračune suigrača...

Među njima je i onaj Vedrana Ćorluke i Assou-Ekotta iz dana dok su nastupali za Tottenham. Kamerunac je nekoliko puta kasnio vratiti se u obranu i Čarli ga je nekoliko puta opomenuo. To se Assou-Ekottu nikako nije svidjelo te su se počeli naguravati, pa su ih suigrači rastavili.

Apsolutni kralj sukoba, pa i sa svojima, definitivno je Mario Balotelli. Jedan od njegovih poznatijih obračuna imao je sa Micahom Richardsom 2011. dok su igrali za građane. Suigrači su ih razdvojili na treningu.

O kojim je još sukobima riječ pročitajte ovdje.

>>Pogledajte kako je Bale razljutio Ronalda, 'pale' su i psovke

>>Španjolci ističu da se mrze: Ronaldo otkrio što misli o Baleu

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DH
dalibor.hren
08:55 18.01.2015.

Uglavnom su divljaci na Otoku.