NOVA PONUDA

Nakon Broza, Inter kreće i u akciju zadržavanja Perišića: Nude mu ogroman iznos

Foto: Daniele Mascolo/REUTERS
Nakon Broza, Inter kreće i u akciju zadržavanja Perišića: Nude mu ogroman iznos
26.03.2022.
u 14:48
Ta promjena scenarija prouzrokovala je želju Intera za nastavkom suradnje s Perišićem, kojem ugovor s talijanskim prvakom istječe u lipnju ove godine. I trener Inzaghi, ali i predsjednik kluba Giuseppe Marotta izjavili su kako i klub i Ivan žele isto - nastaviti zajedno raditi
Pogledaj originalni članak

Nakon što su uspjeli potpisati novi ugovor s Marcelom Brozovićem, čelnici milanskog Intera u svojim redovima žele zadržati još jednog hrvatskog reprezentativca, Ivana Perišića (33). 

Već se nekoliko mjeseci piše o Perišićevoj sudbini u redovima milanske momčadi. Prvo se dolaskom Robina Gosensa za 35 milijuna eura činilo da će Ivan biti na izlaznim vratima kluba, no Gosens se ozlijedio, a Perišić je pri tome postao neizostavni član prve postave momčadi Simonea Inzaghija.

Ta promjena scenarija prouzrokovala je želju Intera za nastavkom suradnje s Perišićem, kojem ugovor s talijanskim prvakom istječe u lipnju ove godine. I trener Inzaghi, ali i predsjednik kluba Giuseppe Marotta izjavili su kako i klub i Ivan žele isto - nastaviti zajedno raditi.

Talijanski Mediaset piše da je Inter za Perišića već pripremio novi ugovor prema kojem bi hrvatski reprezentativac trebao u Interu ostati još dvije godine s godišnjom plaćom od pet milijuna eura te dodatnim bonusima.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.