Englezi tvrde

Nakon Diega Coste, Mourinho želi Lavezzija ili Mandžukića!

Foto: Reuters (Ilustracija)
Nakon Diega Coste, Mourinho želi Lavezzija ili Mandžukića!
08.05.2014.
u 18:30
Mourinho računa da će hrvatski reprezentativac dolaskom Roberta Lewandowskog pasti u drugi plan te da će ga Bayern pustiti
Pogledaj originalni članak

Chelsea je u potrazi na napadačima s kojima sljedeće sezone želi biti još konkurentniji u prvenstvu i Ligi prvaka. Fernando Torres vjerojatno će na ljeto napustiti klub, baš kao i Samuel Eto'o, a engleski mediji tvrde da je Mourinho već osigurao potpis Diega Coste.

To tvrdi i novinar londonskog Evening standarda, ali i dodaje kako će portugalski stručnjak dovesti još jednog vrhunskog napadača. A tu se dvoumi između Ezequiela Lavezzija i Marija Mandžukića. Mourinho računa da će hrvatski reprezentativac dolaskom Roberta Lewandowskog pasti u drugi plan te da će ga Bayern pustiti.

Foto: Reuters (Ilustracija)

A da će Chelsea sigurno dovesti nekoliko napadača, potvrdio je agent Romela Lukakua, koji je još uvijek igrač momčadi sa Stamford Bridgea.

– Dovest će nekoliko poznatih svjetskih napadača, to je sigurno. Ali, Chelsea treba puno napadača tako da možda i Lukaku ostane. No, ako će ih biti previše, on će sigurno napustiti klub, rekao je Christope Henrotay.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.