samohvala

Nani: Među najboljima sam na svijetu

Foto: 'IAN KINGTON'
Nani: Među najboljima sam na svijetu
01.11.2010.
u 17:59
Nani, vezni igrač Manchester Uniteda, očigledno ima višak samopouzdanja nakon što je za sebe rekao da je među najboljim igračima na svijetu.
Pogledaj originalni članak

– Navijači me napokon mogu vidjeti u pravom elementu. Blizu sam vrhunca i tvrdim da sam među najboljim igračima na svijetu. U klubu su zadovoljni mojim igrama, ali želim pokazati još više – izjavio je Nani nakon utakmice i pogotka koji je zabio Tottenhamu.

Portugalac je prije tri sezone došao na Old Trafford iz lisabonskog Sportinga.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PE
Peroždero
20:44 01.11.2010.

Nani, vezni igrač Manchester Uniteda, očigledno ima višak samopouzdanja nakon što je za sebe rekao da je među najboljim igračima na svijetu.....lol

OB
-obrisani-
22:18 01.11.2010.

Nani: Među najboljima sam na svijetu ali to moram pokazivati na terenu da ne završim poput tih balkanskih majstora baluna koji igraju za HR repku koji su među najboljima ali kada je počeo World Cup oni su cugali Ožujsko doma na balkanu pokraj TV..