NOVI UGOVOR

Nani produljio s Manchester Unitedom

Foto: AFP
Nani produljio s Manchester Unitedom
26.03.2010.
u 11:29
Portugalski krilni nogometaš Manchester Uniteda Nani (23) potpisao je produljenje ugovora s aktualnim mu klubom koji će ga za Old Trafford vezati do lipnja 2014. godine.
Pogledaj originalni članak

Nani je redove "crvenih vragova" pojačao 2007. godine kada je stigao iz Sporting Lisabona, a iako se mučio na početku, u posljednje je vrijeme postao jedan od ključnih igrača momčadi pod vodstvom Sir Alexa Fergusona.

- Nani je nevjerojatan talent, strašno se razvio i napredovao otkako je stigao u klub. Oduševljeni smo što je potpisao novi ugovor i siguran sam da će imati dugu i uspješnu budućnost ovdje u Manchester Unitedu - rekao je Ferguson o igraču kojem je prethodni ugovor vrijedio do lipnja 2012. godine.

- Igram uz neke od najboljih svjetskih nogometaša i veselim se osvajanju brojnih novih trofeja s ovom momčadi - izjavio je Nani, koji je dosad s Unitedom, između ostaloga, osvojio dva naslova u Premiershipu, kao i Ligu prvaka 2008. godine.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.