DOBRO MU IDE

Nani: Uskoro će Rooney skakati salto poput mene

Foto: AFP
Nani: Uskoro će Rooney skakati salto poput mene
02.05.2010.
u 12:02
- Uskoro će skakati poput mene - izjavio je 24-godišnji portugalski nogometaš Manchester Uniteda Nani govoreći o suigraču Wayneu Rooneyju.
Pogledaj originalni članak

Ove sezone preporođeni ofenzivni veznjak saltom slavi svoje pogotke u engleskom prvaku i portugalskoj reprezentaciji. Pokazao je tehniku i najboljemu klupskom strijelcu, Wayneu Rooneyju.

- Učim ga već neko vrijeme. Prvi je put u životu pokušao to učiniti prošle godine na jednom treningu. Bilo je nevjerojatno. Za prvi put doista savršeno - pohvalno se o suigraču izrazio Portugalac.

Ove je sezone Nani dobio poboljšani i produljeni ugovor do 2014. godine. Njegov igrački preporod počeo je nakon mučne krize u odnosima s menadžerom Alexom Fergusonom. Strpljenje mu se ipak isplatilo, te tamnoputi nogometaš danas figurira kao ponajbolji nogometaš aktualnog prvaka.

- Osjećam se zrelije. Moj se nogomet u zadnje vrijeme popravio i sada osjećam da igram više za momčad negoli za sebe. Suigrači mi napokon sve više počinju dodavati loptu, a to jako podiže samopouzdanje. Osjećam se sada dobro bilo gdje na terenu i u svim situacijama. Želim još više preuzimati odgovornost na sebe.

Punim imenom Luis Carlos Almeida da Cunha, Nani je za Times govorio o svojim dječačkim danima u Portugalu.

- Uvijek bih ja razvrstavao igrače u momčadi kada bismo igrali na ulici. Na jednu sam stranu izabrao sve najbolje igrače, a na druge sve najgore i sebe samoga. Želio sam uzeti loptu i potom igrati sam protiv svih. Nisam dodavao nikome.

- Svaki dan, svakog jutra i večeri, bio sam na igralištu i igrao nogomet. Nisam redovito jeo koliko sam igrao. Ništa mi nije bilo važnije od nogometa.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.