Nisu se ni snašli a već su im na lice bili prislonjeni pištolji, a lopovi su im odnijeli sve vrijedno što su imali - laptopove, putovnice, kamere, akdreditacije i mobilne telefone.
- Sramota je gdje smo smješteni. Na farmi bez telefona u sobama i bez ikakve sigurnosti. Vidjeli smo da su hoteli u kojima su reprezentacije čuvani visokim zidovima i naelektriziranom žicom, kao i mnogobrojnim snagama sigurnosti. Ludost je bila nas ostaviti na ovakvom mjestu - rekao je jedan od novinara koji prate portugalsku reprezentaciju.
- Bilo je jezivo. Trajalo je dvije ili tri minute, a bilo je kao vječnost. Kada su me pokrili i prislonili mi pištolj na prsa, pomislio sam da sam mrtav čovjek. Na odlasku su rekli da nastavim spavati. Ostao sam tako ležati sat i pol, čekajući da se razdani. (mm/VLM)
Naoružani razbojnici napali i opljačkali novinare u JAR-u
Iznajmljivač stana: 'Mobitel mi je počeo zvoniti otprilike pet minuta nakon što sam podigao oglas'
Najtraženiji su stanovi do 55 kvadrata u Zagrebu, Splitu ili Rijeci i cijena im se uglavnom kreće od 500 do 700 eura plus režije, što je 200-tinjak eura više nego prije četiri godine. Oglasnici su preplavljeni stanovima s krevetima na kat koji se stranim radnicima nude za oko 150-200 eura po krevetu
Tko je sestra Vjekoslave Huljić? Ugledna odvjetnica udana je za našeg legendarnog sportaša
Ono što rijetki znaju jest da Vjekoslava, inače rođena u Tomislavgradu 1963. godine pod djevojačkim prezimenom Tolić, ima dvije sestre, od kojih je nakon spisateljice najpoznatija Brankica Šola. Vjekoslava pored Brankice ima još jednu sestru koja uglavnom izbjegava javna pojavljivanja.
FOTO Poznati hrvatski pjevač pohvalio se svojom luksuznom jurilicom
Krenuli su u srijedu iz Zagreba prema Ljubljani, a tura je završila u Rovinju na WMF
Kako izražavamo neizrecivo? Ovo vam može pomoći reći ono što riječi ne mogu
Jelo koje je nekoć bilo omiljeno među Turcima, danas se s pravom ponosi kao hrvatski specijalitet
Soparnik, poznat i kao zeljenik, uljenak, blitvenjak, ali i „poljički soparnik“, tradicionalno je jelo iz Poljica, smještenih između Splita i Omiša, čija priprema seže još iz doba turskih osvajanja.