NADZORNI ODBOR:

Napad na Brbića napad je na Hajduk, očekujemo Šuprahinu ostavku!

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Napad na Brbića napad je na Hajduk, očekujemo Šuprahinu ostavku!
06.06.2014.
u 17:35
- Napad na predsjednika HNK Hajduk napad je na instituciju Hajduka, na sve igrače, trenere, djelatnike, ali i na sve navijače Kluba - priopćio je NO Hajduka.
Pogledaj originalni članak

Nadzorni odbor Hajduka najoštrije je osudioverbalni i fizički napad Alojzija Šuprahe, predsjednika Nogometnog saveza Županije Splitsko-dalmatinske, člana Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza i savjetnika za sport župana Splitsko-dalmatinske županije na predsjednika Uprave HNK Hajduk Marina Brbića.

- Napad na predsjednika HNK Hajduk napad je na instituciju Hajduka, na sve igrače, trenere, djelatnike, ali i na sve navijače Kluba. Nadzorni odbor HNK Hajduk očekuje da Alojzije Šupraha odmah podnese neopozivu ostavku sa svih funkcija koje obnaša, te da ga sve relevantne institucije, što je moguće prije, osude i razriješe - stoji u priopćenju Nadzornog odbora Hajduka.

Uz to, napominju i da HNK Hajduk osuđuje svaki oblik nasilja te će se uvijek zalagati za dostojanstveno i sportsko ponašanje svih sudionika u sportu.

>> Šupraha: Nisam udario Brbića! Od kuda lakše ozljede?

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

RA
rasimcanaj
19:02 06.06.2014.

Maminjo je za ove iz Splita prava mala maca

DU
Deleted user
19:34 06.06.2014.

Pravi odgovor na nasilje koje godinama vrši hajduk !

Avatar mohito
mohito
19:44 06.06.2014.

slika najbolje pokazuje od kud vjetar puse...