IZGUBILI OD Freiburga

Nastavlja se agonija Nike Kovača: Eintracht upisao četvrti poraz zaredom

Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
Niko Kovač
Foto: Reuters/PIXSELL
Niko Kovač
Foto: Reuters/PIXSELL
Niko Kovač Eintracht
Foto: Reuters/PIXSELL
Niko Kovač Eintracht
Foto: Reuters/PIXSELL
Niko Kovač
05.03.2017.
u 17:58
U četiri uzastopna poraza Kovačeva momčad zabila je samo jedan gol. Ipak, drži šesto mjesto koje vodi u Europu sljedeće sezone.
Pogledaj originalni članak

Eintracht iz Frankfurta, kojeg vodi hrvatski trener Niko Kovač, doživio je četvrti uzastopni poraz, u nedjelju je u 23. kolu Bundeslige kod kuće izgubio 1:2 od Freiburga.

Kovaču je "svanulo" u 11. minuti kada je zabio Branimir Hrgota. Eintracht je bio dominantniji, imao je više udaraca po golu i dobrih prigoda, ali na kraju je slavio Freiburg, a dvostruki strijelac za goste bio je Florian Niederlechner, u 25. i 59. minuti.

Hrvatski napadač u dresu Eintrachta Ante Rebić imao je najbolju prigodu u 49. minuti kada je glavom gađao gornji desni kut, ali je lopta prošla pored gola.

U četiri uzastopna poraza Kovačeva momčad zabila je samo jedan gol. Ipak, drži šesto mjesto koje vodi u Europu sljedeće sezone.

Kane zabio dva gola u pobjedi Tottenhama

Nogometaši Tottenhama pobijedili su na svom White Hart Laneu Everton sa 3:2 u utakmici 27. kola engleskog prvenstva, a dvostruki strijelac za Spurse bio je Harry Kane.

Kane je razornim i preciznim udarcem s više od 25 metara donio vodstvo Tottenhamu u 20. minuti. Na 2:0 je u 56. minuti povisio isti igrač svojim 19. pogotkom u ovoj premierligaškoj sezoni. Romelu Lukaku je u 81. minuti smanjio zaostatak gostiju iz Liverpoola.

Kad su svi očekivali posljednji sučev zvižduk, pala su još dva pogotka. Prvo je Dele Alli svojim 13. pogotkom u ovoj sezoni povećao vodstvo domaćih u 92. minuti, da bi već u sljedećem napadu Valencia postavio konačnih 3-2.

Tottenham je u ovoj sezoni još uvijek neporažen na White Hart Laneu, a ovo je momčadi Mauricija Pochettina deveta uzastopna pobjeda pred svojim navijačima, što je klupski rekord. Spursi su sa 56 bodova na drugom mjestu prvenstvene ljestvice, a za vodećim Chelseajem, koji ima i utakmicu manje, zaostaju sedam bodova. Everton je na sedmom mjestu sa 44 boda.

U nedjelju je na rasporedu još jedan dvoboj 27. kola, u kojem Sunderland od 17 sati domaćin Manchester Cityju.

Rezultati by SofaScore
Rezultati by SofaScore
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DU
Deleted user
20:15 05.03.2017.

bez 10 iz prve postave

UN
unbekant
18:24 05.03.2017.

Zaista je ovo lose za Frankfurt,jer izgubiti od onako slabog i nezainteresiranog Freiburga je vise od poraza,vrlo losa izvedba,ali tu je najmanje kriv Kovac,ima do kraja prvenstva jos 10-12 tekmi,valjda ce se to sadasnje stanje popraviti.

DU
Deleted user
20:48 05.03.2017.

Još uvijek su bolji od Schalkea, Leverkusena, Wolfsburga ili Gladbacha. .. bude to sve ok uskoro