UGASIO EUFORIJU

Navijač Hajduka opsovao Fabrizija Romana zbog Perišića. Slavni novinar odlučio mu je odgovoriti

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Navijač Hajduka opsovao Fabrizija Romana zbog Perišića. Slavni novinar odlučio mu je odgovoriti
07.07.2023.
u 08:40
34-godišnji vatreni još uvijek nije odabrao klupsku destinaciju za iduću sezonu, a navijači Hajduka zovu ga na Poljud
Pogledaj originalni članak

Talijanski insajder Gianluca di Marzio zapalio je Split i Dalmaciju objavom da će Ivan Perišić uskoro potpisati za Hajduka, ali euforiju je smirio Fabrizio Romano, najpoznatiji sportski novinar. Naime, on je na Twitteru objavio kako nema nikakvih naznaka da će Perišić stići u Hajduk u ovom razdoblju ljetnog mercata. 

Romano je time stišao euforiju kod navijača Hajduka, a jedan od njih je podijelio objavu još jednog transfer eksperta Nicole Schire, koji je potvrdio da se Perišić dogovara s Hajdukom. U objavi je poslao Romana u onu stvar, a poznati novinar odlučio mu je odgovoriti nakon poruke. 

- Vidjet ćemo, moj prijatelju - kratko je poručio Romano koji zna imati interakciju s navijačima, a ponekad upasti s njima u burnu raspravu. 

VEZANI ČLANCI:

Zoran vulić za Večernji list

'Kad Perišić nešto obeća, to je sto posto! Svaka čast Bobanu i Žutom, ali Ivan je najveći nakon Modrića'

- Imao je ponudu života, privatni avion došao je po njega, nismo imali nikakve šanse da ga zadržimo tada, za nikakav novac, a nudilo mu se ono što smo mogli ponuditi... Vjerujem i da Ivan nije zaboravio na to, zapravo sam siguran da će doći ovdje i odužiti se klubu, ali i navijačima koji ga dugo čekaju. Rekao  im je da će se vratiti, a kad Ivan nešto kaže, onda je to sto posto, budite sigurni, za Večernji list govori Zoran Vulić.

 

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ZO
zoranos
10:50 07.07.2023.

Dao Bog da Perišić dođe i da sa Livajom osvoje ... drugo mjesto, uz sve one penale koje će HNS nategnuti da razlika ne bude prevelika!

GO
Gorskivuk5
08:52 07.07.2023.

Perišić i Livaja ne mogu zajedno igrati za Hajduk.