Tragedija u Nici

Navijač Sjeverne Irske poginuo nakon utakmice s Poljskom

Foto: Niall Carson/Press Association/PIXSELL
Sjeverna Irska
Foto: Liam McBurney/Press Association/PIXSELL
Sjeverna Irska
Foto: Federico Gambarini/DPA/Pixsell
Sjeverna Irska
Foto: Federico Gambarini/DPA/Pixsell
Sjeverna Irska
Foto: Brian Lawless/Press Association/PIXSELL
Sjeverna Irska
13.06.2016.
u 13:39
Sućut Darrenovoj obitelji izrazili su čelnici nogometnog saveza i reprezentativci Sjeverne Irske, koji će nositi crne trake na sljedećoj utakmici protiv Ukrajine u četvrtak
Pogledaj originalni članak

Pad s osam metara visoke litice u blizini glasovite Promenade des Anglais u Nici bio je koban za navijača Sjeverne Irske Darrena Rodgersa. Rodgers (25) se nakon utakmice u kojoj je njegova reprezentacija poražena od Poljske u nedjelju nastavio zabavljati u gradu, rekla je francuska policija za britanski Guardian. Navijač je najvjerojatnije pio alkohol te je prešao zaštitnu ogradu i pao s osam metara visine na plažu, rekao je policijski glasnogovornik.

Tragičan događaj zbio se oko 2 sata ujutro u noći s nedjelje na ponedjeljak. Sućut Darrenovoj obitelji izrazili su čelnici nogometnog saveza i reprezentativci Sjeverne Irske, koji će nositi crne trake na svojoj sljedećoj utakmici protiv Ukrajine u četvrtak.

>>UEFA prijeti izbacivanjem Rusije i Engleske

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar megatronman
megatronman
21:10 13.06.2016.

Pa neće valjda HNS za sve odgovarati. Neka odgovaraju zaštitari. Nije onom navijaču HNS mama i tata.

DU
Deleted user
09:05 14.06.2016.

Ja mislim da je i za ovo kriv HNS....Jovanovicu i ono drugo smece iz komisije, hitno prijaviti hrvatsku tvrtku koja je gradila ogradu!

LI
liliZG
15:33 14.06.2016.

naroljal se ko svinja i opal preko plota..... kak i svaki drugi dan Štef u Zagorju...