VRATAR SEVILLE

Navijač udario Dmitrovića pa završio na travi, reakcije su hit: 'Nikad ne napadaj srpskog golmana'

Foto: Piroschka van de Wouw/REUTERS
Europa League - Play-Off Second Leg - PSV Eindhoven v Sevilla
Foto: Piroschka van de Wouw/REUTERS
Europa League - Play-Off Second Leg - PSV Eindhoven v Sevilla
Foto: Piroschka van de Wouw/REUTERS
Europa League - Play-Off Second Leg - PSV Eindhoven v Sevilla
24.02.2023.
u 11:15
U drugoj minuti sudačke nadoknade, jedna je osoba s tribina utrčala na travnjak pa krenula prema članu srpske reprezentacije. Ubrzo je požalila svoju odluku, a društvene mreže sada 'gore'...
Pogledaj originalni članak

Sevilla je sinoć u Eindhovenu u uzvratnom susretu Europske lige izgubila od PSV-a sa 0-2, ali je u prvom susretu slavila sa 3-0 i prošla dalje. PSV je poveo u 77. minuti golom Luuka de Jonga, a u četvrtoj minuti nadoknade Fabio Silva je povećao prednost domaćina, no za više nije bilo vremena. Ivan Rakitić je za Sevillu igrao cijeli susret.

A utakmicu je obilježio i jedan incident u samoj sudačkoj nadoknadi. Igrala se 92. minuta kada je jedan navijač upao na teren i napao srpskog reprezentativca i vratara Seville Marka Dmitrovića (31). Udario ga je, ali golman je uzvratio i oborio na teren. Držao ga je dok nisu došli zaštitari, koji su ga iznijeli s travnjaka.

Fotografije Dmitrovića u trenucima svladavanja navijača objavila je popularna nogometna stranica 433, a komentari su pravi hit. Smiju se napadaču jer nije znao što ga je snašlo...

- Nikad ne napadaj srpskog golmana - napisao je jedan. 

- Gdje ćeš na planinu ljudino - dodao je drugi. 

- Odlučio si napasti nogometaša i izabrao Srbina... Loš potez! 

- Navijači su izvan kontrole u zadnje vrijeme - nastavljaju se komentari. 

Dmitrović je na Svjetskom prvenstvu u Kataru bio na klupi za pričuve. Podsjećamo, prvi vratar orlova na turniru bio je Vanja Milinković-Savić, a Srbija je ispala nakon grupne faze, bez ijedne ostvarene pobjede. Glavni golman Seville inače je dobro nam poznati Marokanac Bono, ali s vremena na vrijeme priliku dobije i Srbin pa je tako ove sezone nastupio u 11 navrata.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.