DRUGI INCIDENT

Navijači bacili suzavac na teren i prekinuli utakmicu Villarreala

Foto: Printscreen Youtube
Navijači bacili suzavac na teren i prekinuli utakmicu Villarreala
16.02.2014.
u 09:13
Nakon što je Celta povela 1:0 golom Orellana navijači na El Madrigalu su u teren bacili suzavac pa sucu Davidu Fernandezu nije bilo druge nego da na kratko prekine susret.
Pogledaj originalni članak

Sinoćnji susret španjolskog prvenstva između Villarreala i Celte Vigo prekinut je u 88. minuti zbog ubacivanja suzavca na teren.

Nakon što je Celta povela 1:0 golom Orellana navijači na El Madrigalu su u teren bacili suzavac pa sucu Davidu Fernandezu nije bilo druge nego da na kratko prekine susret

Velik dio navijača je zbog toga napustio stadion, no utakmica je nakon 20 minuta nastavljena. Celta je do kraja zabila još jedan gol i slavila 2:0 u susretu koji je zbog kasnog termina počeo u subotu, a završio u nedjelju.

Ovo je drugi incident na španjolskim travnjacima u ovom tjednu. U utorak su navijači Atletico Madrida upaljačem pogodili Cristiana Ronalda.

>> Barcelona pobijedila 6:0, Messi zabio dva gola i oborio novi rekord

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DH
dalibor.hren
10:20 16.02.2014.

Da se to dogodi kod nas, pisali bi o divljim Balkancima i preventivno na dvije godine bili izbačeni iz svih nogometnih natjecanja!