ako izgubi od Medveščaka

Navijači Graza predlažu da se momčad raspusti

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Navijači Graza predlažu da se momčad raspusti
03.03.2010.
u 14:47
Austrijski mediji (Kleine Zeitung, Kurier, Neue Kronen Zeitung) mnogo su prostora dali iznenađujućoj pobjedi Medveščaka. Njihovi novinari pitaju se je li moguće da se Graz našao pred zidom nakon što je u seriji poveo s dvije pobjede.
Pogledaj originalni članak

Mnogo su kritičniji komentari ispod tekstova gdje Austrijanci svoje igrače nazivaju amaterima koji ne zaslužuju plaću te tvrde da su ulaznice preskupe za ono što su pokazali na ledu i da se ne bore kao što to radi njihov protivnik. Neki u komentarima čak predlažu da se momčad raspusti ako izgubi od “nekog Medveščaka iz Zagreba”.

Svoju frustriranost zbog poraza njihovi su navijači, ali na vrlo nekulturan način pokazalii na zadnjoj utakmici. Nakon što su izgubili, u bijesu su naše navijače i igrače “počastili” povicima "Jugoschweine, Jugoschweine". A drukeri Medveščaka pokazali su da su mnogo kulturniji od njih te nisu uzvratili na provokaciju. Za svaku pohvalu.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

BE
bek
15:19 03.03.2010.

Bravo navijači..!!!Tak i treba..ZIG ZAG MEDVEŠČAK!!

DU
Deleted user
15:39 03.03.2010.

Tko gubi ima se pravo i ljutiti. Svaka čast igrači i navijači.

MA
matan91
15:46 03.03.2010.

Ekipa se borila i zasluženo pobijedila, ali mi nije jasno zašto ima toliko stranaca u tom klubu. Na kraju sezone će svi otići iz kluba i to će biti završena priča kao što je bila i s nekad prvoligašem Mladost 127-a.