ŠOK I NEVJERICA

Navijači Hajduka bijesni zbog teškog poraza u Kazahstanu: 'Sramota, raskinite Livaji ugovor'

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Split: Bakljada Torcide na Poljudu
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Dvoboj na Poljudu uz spektakularnu atmosferu Torcide
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Dvoboj na Poljudu uz spektakularnu atmosferu Torcide
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Hajduk i Šibenik sastali se u 8. kolu HT Prve lige
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Split: Prijateljska nogometna utakmica, HNK Hajduk - HŠK Zrinjski Mostar
29.07.2021.
u 21:38
- Ma nemamo mi ništa tražiti u Europi, točka! Dosad sam vas uvik branija, virova u ovu priču, ali ovo je sramota nad sramotama.
Pogledaj originalni članak

Kratak je put od vrha do dna. Posebno kad se radi o euforiji, a ne utemeljenim ili opipljivim uspjesima. Navijači Hajduka još su jednom sanjali vrhunsku sezonu, zanijeli se i još jednom doživjeli izniman šok.

Splićani su uspjeli nakon 2:0 na Poljudu protiv skromnog Tobola sve prokockati. Tih 1:4 uistinu je ozbiljan poraz, koji kad se postavi u kontekst poraza od Osijeka na Poljudu (1:2) i remija s Lokomotivom (2:2) ne djeluje ni najmanje dobro.

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Hajduk i Šibenik sastali se u 8. kolu HT Prve lige

Ali, nakon toliko sezona razočaranja, možda je nepravedno tako rano udarati po momčadi za koju navijaš. No, reći će mnogi da je iza svega poznati južnjački ili splitski temperament pa da ne treba trenutne emocije uzimati za ozbiljno.

Kako god, na društvenim mrežama "gori", ogorčeni navijači Hajduka nisu zadovoljni.

- Nikad se nisan palia na euforije, ovaj puta jesan, glup san majko mila! Ma nemamo mi ništa tražiti u Europi, točka! Dosad sam vas uvik branija, virova u ovu priču, ali ovo je sramota nad sramotama, ostanite u Kazahstanu i svima raskid ugovora! Jedino mi žao sto je Livaja pristao na sve to. Raskinite ugovor Livaji, isplatite ga...I neka čovjek u miru ode igrat nogomet - neki su od komentara.

 

Ipak, najveće ogorčenje izaziva vodstvo kluba, koje je otjeralo trenera Paola Tramezzanija, iako je imao sjajan kraj sezone. Pritom su doveli trenera koji se zasad nije pokazao kao dovoljno stručan ili upoznat sa splitskim prilikama. Ako se štogod ne promijeni, Jens Gustafsson mogao bi trajati jako kratko...

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 118

RO
roland
21:47 29.07.2021.

Kad su odlučili otjerati Tramezzanija zbog krive jakne, i zato jer je uzeo dres od Kastratija, bilo je jasno da će se to morati vratiti na ovakav način. Tramezzani je prošle godine u 3 mjeseca 3iputa pobijedio Rijeku, nadoknadio u 2 mjeseca 10 bodova zaostatka za Goricom...i oni njega puste....*?????? A Kalinić???? I što sad? Opet mijenjati trenera?

KA
kažemja
22:13 29.07.2021.

Šok??? Kako to mislite? Šok bi bio da su ovi luzeri uspjeli proći ovaj Tobolac. Mene boli ona stvar za Hajduk, jedino mi je krivo što nam ti luzeri uporno ruše koeficijent koji Dinamo mukotrpno diže.

DU
Deleted user
22:01 29.07.2021.

Mene je razočarao vratar Hajduka. Ispratio je lopte pogledom . Idemo zamisliti otpisane Stipicu ili Grbića na vratima bilih . A nisu im valjali. Dakle , Hajdukova struka nema pojma !