BEZREZERVNA POTPORA

Slaven Bilić može biti ponosan, dobio je potporu onih koji su najvažniji

Foto: News Syndication/PIXSELL
Slaven Bilić može biti ponosan, dobio je potporu onih koji su najvažniji
21.05.2015.
u 15:21
Kao što se vidi, više od tri tisuće korisnika proslijedilo je poruku dalje i to sve se proširilo brzinom munje tako da bivši hrvatski izbornik može biti itekako zadovoljan – tisuće su uz njega.
Pogledaj originalni članak

Veliki broj najvatrenijih navijača Bešiktaša želi ostanak Slavena Bilića, što je u suprotnosti s onim što želi uprava. Zna se da ga predsjednik Fikret Orman više ne gotivi.

Nakon što nije uspio u igri za prvaka Turske, hrvatski trener kazao je kako misli da mu klub neće dati novu priliku, a direktor kluba tvrdi da još uvijek ne znaju što će biti s Bilićem.

U međuvremenu su se oglasili članovi najvažnije navijačke skupine Bešiktaša i preko društvenih mreža podržali bivšeg hrvatskog izbornika. Kao što se vidi, više od tri tisuće korisnika proslijedilo je poruku dalje i to sve se proširilo brzinom munje tako da bivši hrvatski izbornik može biti itekako zadovoljan – tisuće su uz njega.

>> Održan krizni sastanak: Čelnici Bešiktaša još nisu otkazali suradnju Biliću!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

RI
Ringo
18:54 21.05.2015.

"gotivi" prvi put vidim, a nisam se jučer rodio. Štamparska greška ili neki novi izraz?

TM
Tim_Minchin
18:36 21.05.2015.

buduci da google translate ne prevodi najjasnije, sami otkrijte kako glasi ta poruka

SI
simeeee
09:56 22.05.2015.

Gotivi?????.....sto je ovo Srbija..alooo