DOGOVOR SE NAZIRE?

Navijači: Istina je, pričali smo s Mamićem i nastavljamo bojkot

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Navijači: Istina je, pričali smo s Mamićem i nastavljamo bojkot
16.07.2011.
u 13:42
Udruga navijača Dinama, Klub navijača BBB i Inicijativa zajedno za Dinamo potvrdili su da su razgovarali s Upravom kluba sljedećim priopćenjem:
Pogledaj originalni članak

''S obzirom na napise koji su se pojavili u medijima, obaviještavamo javnost, a prije svega svoje članove i članove NK Dinamo, kako je Uprava našeg kluba zaista uspostavila kontakt s niže potpisanima, prije početka Euro pohoda, i da je zaista dogovoreno osnivanje radne skupine.

Cilj i zadatak je pronaći način kako osigurati prava SVIH članova NK Dinamo (nikako samo "nekih") da biraju i budu birani u tijela kluba. Također dužni smo ispraviti navod i često ponavljanu zabludu kako Bad Blue Boysi ili članovi inicijative žele sudjelovati u radu ili svakodnevnom poslovanju kluba. O tome se nije razgovaralo, niti će se razgovarati.


Želimo isključivo da se SVIM ČLANOVIMA NK Dinamo osigura mogućnost da

IZABERU ljude i tijela koja upravljaju klubom, kao i ostala zakonska članska prava. Naša mjesta su na stadionu, ne u foteljama.

Smatramo da niti jedan član Dinama nije manje vrijedan, sposoban ili zreo od člana Hajduka. Pa ni Schalkea, Barcelone, Reala ili Brage. I zaslužuje pravo na IZBORE.


Što se bojkota utakmica tiče, on se nastavlja dok BBB na svom internom sastanku ne odluče drugačije.


S nadom u što brži završetak dijaloga zaključcima koji će osigurati zakonska prava članova, pozivamo sve navijače NK Dinamo da se učlane u klub jer će samo na taj način moći ostvariti svoja prava.
''


S poštovanjem:

Uduga navijača Dinama
Klub navijača BBB
GI Zajedno za Dinamo

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 66

NI
niko36
14:28 16.07.2011.

Dali ja to cujem krik utopljenika? Stasati ce novi navijaci, koji ce voliti klub po europskim standardima a ne po standardima huligana. Jednostavno evolucija ce uciniti svoje. Stadioni ce prestati biti arene za izivljavanje malih grupica propaliteta. Moderno organizirani klubovi a ja se nadam da ce Dinamo takav uskoro biti netreba grupicu delikvenata koji ce u ime kluba praviti sranja po evropi i onda svrsavati po sto puta dnevno gledajuci to na Youtube.

Avatar cluesblues
cluesblues
14:42 16.07.2011.

samo se vi decki nikam nemojte zurit - u kinu vam je cisto dobro, veliko platno, pive i bijelog kolko hocete, a mozete i palit baklje i trgat stolce...samo sto dalje od stadiona....glupo je da iz dinama, sad kad se konacno kultura navijanja vratila na pune tribine, uopce razgovaraju s tim protuhama kojima je divljanje jedini smisal zivota...zagreb je kulturni grad i to se treba vidjet i na tribinama, ko kaj je bilo protiv neftcija - ak se vrate ovi divljaci, opet ce bit prazan stadion osim grupice divljaka koja ce vikat svoje tri parole protiv mamica i uz put zapalit i potrgat pola onih novih stolaca...kome to treba?

VO
vojvo
17:27 16.07.2011.

ptb tko si ti da možeš odlučiti tko je pravi navijač , pa pravi navijač uvjek je uz svoj klub , a ne da se pomoču drogeraša i pijanica pokuša dokopati na poziciju gdje on misli da bi mogao očito se obogatiti pa vi ste samo tice zlosutnice , a ne navijači inače i ja sam član dinama i ne zanimaju me nikakve vaše igrice i prestanite se vi koji ste šačica jada koristiti sa našim članstvom jer nitko vas nije ovlastio da se koristite njome . idi ljepo u kino i tamo cijepaj karte svojim drogerašima , a naš voljeni klub prepustite pravim navijačima