HAJDUK OPET ŠOKIRA NAVIJAČE

Navijači izvrijeđali igrače Hajduka, pogledajte kako su ispraćeni iz Zagreba nakon novog šoka

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Navijači izvrijeđali igrače Hajduka, pogledajte kako su ispraćeni iz Zagreba nakon novog šoka
30.10.2022.
u 17:41
Hajduk je do 88. minute vodio 2:0 kod Lokomotive, praktički na domaćem terenu, pred tribinama koje su tradicionalno ispunili navijači splitskog kluba. No, uslijedio je novi šok, iako su svi očekivali bodove koji će Hajduk vratiti u trku za naslov nakon jučerašnjeg poraza Dinama u Osijeku. Nije se dogodilo i tisuće navijača Hajduka gledali su kako igrači dvije mionute prije kraja prosipaju pobjedu.
Pogledaj originalni članak

Hajduk je do 88. minute vodio 2:0 kod Lokomotive, praktički na domaćem terenu, pred tribinama koje su tradicionalno ispunili navijači splitskog kluba. No, uslijedio je novi šok, iako su svi očekivali bodove koji će Hajduk vratiti u trku za naslov nakon jučerašnjeg poraza Dinama u Osijeku. Nije se dogodilo i tisuće navijača Hajduka gledali su kako igrači dvije minute prije kraja prosipaju pobjedu. Hajduk je vodio golovima Emira Sahitija (61) i Jana Mlakara (66), da bi Lokomotiva u samoj završnici izjednačila preko Ibrahima Aliyua (88) i Indrita Tucija (90+6).

Veliko slavlje na tribinama i pjesmu navijača Hajduka zamijenili su zvižduci. Hajduk ove sezone unatoč velikim turbulencijama i šokantnim rezultatima, preokretima i smjenama, ima veliku podršku vojske navijača, no zadnje dvije utakmice čupaju i njihovo strpljenje i sve češće igrači s terena odlaze pognutih glava, praćeni zvižducima, iako novi trener Mislav Karoglan u sedmoj utakmici na klupi još nije upisao poraz. 

Pogledajte reakciju s tribina nakon utakmice u Kranjčevićevoj. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

VA
vapor
18:14 30.10.2022.

Šta ih imaju vrijeđat?! Momci su tehnički i taktički limitirani a nemaju niti dovoljno snage. Po meni je kriva selekcija igrača koji se čim malo zagusti useru i većina su daleko, daleko od garda pobjednika. I oni sami bi voljeli da su u svemu tome bolji ali, eto, nisu. Hajduk za bolje igrače nikad neće imati dovoljno novca, svoje ne uspjeva izgradit niti zadržat i to je tako godinama. Svi znamo tu priču. Zato ove momke ne treba vrijeđat, jedino ih ne treba toliko plaćat.

Avatar Dzambo1
Dzambo1
18:05 30.10.2022.

Roster igraca je problem a Hajduk nema love za bolje igrace sto znaci spustiti loptu na zemlju i gledati realno a to je 3. il 4. mjesto kakva titula...kakvi bakaraci...a drugo je AKO ekipa ima igrace nogometnog znanja a trener in nezna posloziti e onda se mijenja trener a kad nemas igrace nogomotnog znanja ni tehnike kod tih igraca dzabe je trenera mijenjat.

NA
Nale50
18:37 30.10.2022.

...opa...pukla tikva...bilo je vrijeme.... na mišće...na viku ..na galamu ...slaba " fajda ".....koliko samo košta vaše gostovanje diljem Hrvatske...užas jedan....dajte to u humanitarnu pomoć ...dinamovac sam ali apeliram na sve .." odložite oružja....a ...i..ORUĐA ... "...navijajte ...pjevajte......ali ne radite gluposti..GADOSTI......SVI Vi NISTE PRIJATELJI LIJEPE NAŠE !!!.....vi ste NAŠA BRUKA i SRAMOTA...