NEZADOVOLJSTVO

Navijači o otkazu Bilića: 'Watford je ruglo od kluba i sprdačina. Kakva je ovo sramota i blamaža'

Foto: Simon Bellis
Navijači o otkazu Bilića: 'Watford je ruglo od kluba i sprdačina. Kakva je ovo sramota i blamaža'
08.03.2023.
u 09:11
Bilić je poslije West Hama i WBA završio treću avanturu na Otoku, ali simpatizeri kluba nisu niti malo sretni
Pogledaj originalni članak

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić više nije trener Watforda, člana engleskog Championshipa, drugog kvalitativnog razreda u engleskom klupskom nogometu, objavio je Sky Sports. Bilić je za kormilom Watforda bio manje od šest mjeseci, a presudio mu je niz od osam utakmica u kojima je njegova momčad ostvarila samo jednu pobjedu, uz pet neodlučenih ishoda i dva poraza.

Bilića bi trebao zamijeniti 55-godišnji engleski stručnjak Chris Wilder koji je sezonu započeo kao trener Middlesbrougha, ali je otpušten početkom listopada, jer je njegova momčad u prvih 11 utakmica ostvarila samo dvije pobjede i našla se među tri najlošija kluba. Watford je 11 kola prije kraja natjecanja na devetom mjestu sa 51 bodom, četiri manje od Norwicha koji drži šesto mjesto, posljednje koje vodi u doigravanje za Premier ligu.

Navijači kluba razočarani su time što je Hrvat dobio otkaz, smatraju kako je to bila velika pogreška. 

- Ovaj klub je ruglo. Nijedan trener s imalo samopoštovanja neće uzeti Watford osim zato da nakon šest mjeseci uzme otpremninu u visini dvogodišnje plaće.

- Watford je sprdačina. Bilić je imao loše rezultate, ali za njih nije kriv on, nego brojne ozljede igrača. Kako je mogao biti uspješan s rezervnom momčadi? Apsolutna sramota je što su opet ekspresno otpustili trenera!

- Kakva blamaža! Ovako smo se riješili jednog od najboljih trenera koje smo imali zadnji godina. Čudi me da više uopće imamo navijača.

- Ne propuštam utakmice Watforda od 1997., ali ove sezone ga više neću gledati. Zato što mi se muči što svake sezone smijene po tri trenera - neki su od komentara na društvenim mrežama. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

SS
sokac sa drave
09:51 08.03.2023.

Nije za vjerovati koliko dugo je ovaj trener nista koristi uzimao velike place po engleskoj.Najlosiji izbornik nase repke svih vremena ,trener koji nemoze srociti suvislu recenicu.

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
09:15 08.03.2023.

Čujem da će preuzeti Hajduk i idu po fritulu

DM
drazen.muhvic
11:04 08.03.2023.

Nije teško u moru komentara na društvenim mrežama naći nekoliko u kojima podržavaju Slavena...