Strani nogomet

Navijači Rapida prekinuli susret, a Legijini napravili piknik na tribini

Foto: AFP/Pixsell
Navijači Rapida prekinuli susret, a Legijini napravili piknik na tribini
22.05.2011.
u 17:57
Derbi predzadnjeg kola austrijskog prvenstva između Rapida i Austrije u Beču prekinut je u 25. minuti nakon drugog pogotka Austrije za 0:2.
Pogledaj originalni članak

Navijači Rapida uletjeli su u teren i počeli prijetiti svojim ljubimcima. Tristotinjak policajaca pokušalo je uvesti red, no nisu uspjeli.

– Obje momčadi i sudačka trojka htjeli su nastaviti s utakmicom, no odgovorni za sigurnost nisu nam mogli ništa jamčiti – izjavio je sudac Einwaller.

Očekuje se da će Rapid snaći drakonska kazna.

A navijači varšavske Legije svoje su nezadovoljstvo vladinim odlukama izrazili organiziravši piknik na tribinama. Prvo su se okupili u parku, a onda su na tribine unijeli opremu za plažu, ručnike, ležaljke, peraje i lopte te izvikivali imena poznatih poljskih sportaša Malysza, Kubice...

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

NI
nindža
18:44 22.05.2011.

hoće li sad platini malo u posjet kulturnim austrijancima?

MI
mirkovec
19:45 22.05.2011.

Da bas me zanima sta ce se desti sada to je vec po treci ili cetrvti put ove sezone... Ako se nista ne poduzme onda mi nitko netrba vise pricati o nekoj postenoj organizaciji UEFI..