McClaren odlazi u Wolfsburg?

Navijači Twentea blokirali autoput

Navijači Twentea blokirali autoput
03.05.2010.
u 13:01
Na poseban su način navijači Twentea iz Enschedea, novoga nizozemskog nogometnog prvaka, proslavili drugo osvajanje prvenstva u klupskoj povijesti.
Pogledaj originalni članak

Izašli su nakon gostujuće pobjede svojih ljubimaca kod NAC Brede (2-0), kojom je momčad Stevea McClarena potvrdila naslov, na gradsku obilaznicu A, da bi pozdravili nogometaše koji su trebali doći autobusom. Kako je već pao mrak, te je sigurnost navijača na prometnici bila ugrožena, policija je na neko vrijeme izolirala promet na obje trake.

Tek nakon što je autobus dočekan a navijači se udaljili s autoceste, promet je ponovno otvoren.

Odmah po osvajanju naslova, intenzivirale su se najave o odlasku 49-godišnjega engleskog trenera, koji je u Enschedeu proveo dvije posljednje sezone, nakon neuspjeha koji je s Engleskom doživio u kvalifikacijama za Euro u Austriji i Švicarskoj.

Njemački Welt objavio je informaciju da je bivši trener Middlesbrougha već dogovorio sve detalje s prošlosezonskim njemačkim prvakom Wolfsburgom.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.