BOCNUO FIFU

NBA zvijezda stala u obranu Josipa Šimunića: Wow, Fifa! Jadno

Foto: Reuters (Ilustracija)
NBA zvijezda stala u obranu Josipa Šimunića: Wow, Fifa! Jadno
18.12.2013.
u 08:31
– Wow, Fifa! Jadno. Deset utakmica kazne temeljenih na pretpostavkama. Kako je s mitom koji dobivate za domaćinstva svjetskih prvenstava? – napisao je Bogut.
Pogledaj originalni članak

Australska NBA zvijezda hrvatskih korijena Andrew Bogut kritizirao je Fifu jer je kaznila Josipa Šimuniću za skandiranje "za dom" s deset utakmica neigranja.

Bogut se na Fifu obrušio putem Twittera gdje je napisao da Šimunić nije dobio ni pravo saslušanje te je bocnuo međunarodnu nogometnu organizaciju kako bi trebala prvo pogledati u vlastito dvorište u kojem je korupcija "normalna stvar".

– Wow, Fifa! Jadno. Deset utakmica kazne temeljenih na pretpostavkama. Kako je s mitom koji dobivate za domaćinstva svjetskih prvenstava? – napisao je Bogut.

>> HNS neće kazniti Joea nego će obustaviti postupak. Koji je ionako u mirovanju...
>> Navijači zatrpali Fifinu stranicu porukama "za dom spremni"

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 58

Avatar poljicanin
poljicanin
10:04 18.12.2013.

Dokazano je da je vrh njemačkih nacionalsocialista vozio Mercedes i BMW.Kada će konačno zabraniti proizvodnju i prodaju tih vozila?

DO
domazl
09:57 18.12.2013.

Da su na vlasti oni koji nisu željeli slobodnu Hrvatsku, da u njoj živi veliki broj "privilegovanih", to se zna. I prije ovog, zadnjeg, oslobođenja bilo je puno onih koji su sijali pšenicu u Hrvatskoj, a molili boga da kiša padne u Kragujevcu. I dalje rade svoju zadaću u RH. Podvaljuju, na žalost, i na sportskom polju, gdje su se udomili mnogi svjetski Blateri, pokvarenjaci, gdje su se uvukli jovanovići, dizač "tegova". Na faci mu se vidi koliko voli ljude. Najviše napada sportaše i prosvjetare, jer u njim vidi pripadnike naroda koje on mrzi. Puno je pompgao Šimuniću u kazni, ali vratit će mu se.

VE
verakruz1
09:31 18.12.2013.

Ovaj slučaj treba iskoristiti za raskrinkavanje srpskih nereda i provokacija i na tribinama, a i više izvan njega. Ovaj slučaj treba iskoristiti za obračun sa tim nekakvim Zoranom Stevanovićem, jer njemu je posao da bude peta kolona (koja inače označava unutarnjeg neprijatelja), iako je on vanjski koji djeluje u Hrvatskoj. Taj zvekan blati sve ono sa čim se Hrvati ponose - Dom, Domovina, Domoljublje. Dajte ga pritisnite malo i na sudu, odakle taj dobija pare, tko ga je instalirao... Što se to sve nakotilo u toj Rijeci, pa to su sve prodane duše.