Franz Beckenbauer

Ne razumijem Guardiolu, ali očito se dogodilo nešto za što mi ne znamo!

Foto: Reuters (Ilustracija)
Ne razumijem Guardiolu, ali očito se dogodilo nešto za što mi ne znamo!
17.05.2014.
u 09:30
Mandžukić će tako morati promijeniti sredinu, a najizglednije je da će otiću u Chelsea. Bild je ovih dana već pisao da će doći do razmjene igrača, David Luiz će prema Münchenu, a Mandžukić prema Londonu
Pogledaj originalni članak

Pep Guardiola nije uvrstio Marija Mandžukića u momčad za današnju utakmicu finala kupa protiv Borussije. Prema pisanju njemačkih medija, španjolski strateg hrvatskom je reprezentativcu poručio da više uopće ne računa na njega i zaželio mu sreću u novom klubu. Cijeli slučaj komentirao je Bayernov počasni predsjednik Franz Beckenbauer.

- Ne mogu se načuditi toj odluci. Međutim, očito se dogodilo nešto, moralo se nešto dogoditi, a što mi ne znamo. To zna samo Guardiola i to je njegova odluka. On je odgovoran za momčad, rekao je Beckenbauer.

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Mandžukić će tako morati promijeniti sredinu, a najizglednije je da će otići u Chelsea. Bild je ovih dana već pisao da će doći do razmjene igrača, David Luiz će prema Münchenu, a Mandžukić prema Londonu.

- Sigurno ćemo naći neko razumno rješenje, poručio je Beckenbauer.

>>Guardiola poručio Mandži: Sretno u novom klubu...

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 51

FA
fanatic86HR
11:02 17.05.2014.

Strateg? Pa taj tip je smijurija.. Postao je trener samo zato što je bio igrač Barcelone, i nikada nije vodio slabiji klub. Nije teško voditi klub koji ima svoj stil igre urođen kroz povijest i koji praktički ne zna za poraze. Mandžukić kao napadač je odličan i to je činjenica. Dečko zabije više glavom nego 90% napadača nogom. Ako ga se Guardiola želi riješiti, zašto ga ne bi pustio u neki jači klub nego ga zadržava u Bayernu, sve do sad?

AM
alberta.mutti.5
10:25 17.05.2014.

Sjecam se Guardiole od sukoba sa Ibrahimovicem koji ga je nazvao filozofom i opisao kao mlakonju koji se krije i nema petlje da neke stvari kaze u lice.... Guardiola je morao naci krivca za svoj debakl, onda cini se da je on jeda jidan covjeculjak koji pizdi zbog malih sitnica koje ne moze da zaboravi. I onda Mandzino maslo nije uvijek za ramazana. Mislim da je ovo dobro za Mandzu.

PK
PKE
10:42 17.05.2014.

Znate šta? Zbog inata, ne bi trebao otići u Chelsea. Onda Guardiola bi dobio što želi. Treba reći: "ne hvala idem u Juve ili Real, a ti se sam mučiš naći financijsko riješenje za Davida Luiza ne ću ti pomoći".