Jugaši proslavili plasman na Final four

''Ne smijemo darivati kao protiv Barcelonete''

Foto: 'Grgo Jelavic/PIXSELL'
''Ne smijemo darivati kao protiv Barcelonete''
15.04.2010.
u 14:45
U polufinalu Eurolige 14. svibnja u talijanskom Napulju momčad Elvisa Fatovića igrat će s Primorcem iz Kotora.
Pogledaj originalni članak

Malo je klubova u Europi koji se mogu pohvaliti kontinuitetom velikih rezultata poput vaterpolista dubrovačkoga Juga CO. Pobjedom (10:9) i u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Eurolige nad Barcelonetom jugaši su šesti put u nizu osigurali nastup na Final Fouru koji se igra u Napulju 14. i 15. svibnja. Iako je Jug Barcelonetu pobijedio i u Španjolskoj (9:7), dvoboj u Gružu nije bio puko odrađivanje posla.

Ipak, treba biti iskren i priznati, Barcelonetu su u utakmici držale Jugove pogreške, a Dubrovčani su primili i dva pogotka u samim završnicama prve i druge četvrtine, kada je koncentracija očito pala.

– Oni su ušli agresivno, sa željom da što prije sustignu rezultat. Nama su se događale neke pogreške koje inače ne činimo, ali kada smo se maksimalno koncentrirali, riješili smo dvoboj – rekao je Tiho Vranješ, jedan od najboljih jugaša.

Španjolci su nakon utakmice čestitali Jugu iako su mogli prigovoriti suđenju Talijana Bianchija i Nijemca Spiegela. No, igrači Barcelonete istaknuli su kako je Jug zasluženo prošao na završni turnir te kako su oni svoju šansu propustili u Barceloni.

Čak je i predsjednik njihova kluba nakon utakmice išao u svlačionicu i čestitao im na trudu. Sada Jug u polufinalu Eurolige 14. svibnja u Napulju dočekuje Primorac.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.