DAVOR VUGRINEC

'Mi Hrvati smo kao ovce, imamo krive vrijednosti. To je karakteristika malih naroda'

'Mi Hrvati smo kao ovce, imamo krive vrijednosti. To je karakteristika malih naroda'
12.07.2021.
u 17:30
"Dvije-tri informacije iz medija kreiraju mišljenje. Mislim da je važno na stvari gledati s distance i onda tek donositi logičke zaključke. Bilo da je riječ o cijepljenju, izborima... Nikada ne grizem na prvu"

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)


Komentari 55

Avatar ajeto
ajeto
18:10 12.07.2021.

Mi Kršćani volimo svoj Raj Svoju Hrvatsku a oni koji nas mrze ne kuže da bi i njima u Raju bilo bolje.

Avatar horuk
horuk
18:19 12.07.2021.

Covjek je kao pravi progresivac koji si kao samokriticni pljuvac svoga naroda busa u prsa ne samo nogometas vec i filozof i psiholog. I ja sam za samokritiku ali ne takvu gdje se kriticar predstavlja kao izrastao izvan granica prosjecnosti i tako prosvjetljen mesijaski proglasava ostale ovcama i razbacuje se tipicnim ljevicarskim uvredama od pocetka 90tih o "laznim domoljubima koji si busaju u prsa". Jer to je on sam moci svoga uma dokuzio a kao ne ponavlja kao papiga kojoj se nesto 100x ponavljalo da upamti.

PP
Pucvala_premium.2
18:52 12.07.2021.

Hrvati imaju nekoliko ahilovih peta , prva je sluganstvo ,mentalitet ne postivanja vlastitog , taj mentalitet su utisnuli osvajaci , i nasi politicari funkcioniraju na tsj nacin , tek kad odemo van kao Mate Rimac , shvatimo da Dubrovnik nisu napravili vanzemaljci , nego Hrvati i da smo iteksko sposoban narod sljedeca boljka je jal , kao malo koji narod imamo to kao osobinu , i zbog toga jako puno gubimo , sto se tice vrijednosti vecina Hrvata je i humana i dobrocudna , spremna pomoci , Hrvati nisu nasilni , zato je zemlja sigurna s malom stopom ubojstava i kriminala , nismo ni ksenofobni ni rasisti ali trebamo branit i gradit vlastitu zemlju , da ostane sigurna i ugodna za zivot , zato su najgori ovakvi placeni prosipaci pameti sto rade po stranim agendama i za strane interesr , isušivači "mocvare" koji bi najsretniji bili da propadnemo