LIONEL MESSI:

Ne zanima me natjecanje s Ronaldom ili bilo kim drugim

Foto: Reuters (Ilustracija)
Ne zanima me natjecanje s Ronaldom ili bilo kim drugim
03.10.2014.
u 00:30
- Ne razmišljam o svojem mjestu u nogometnoj povijesti. Samo želim napredovati i osvajati trofeje sa svojom momčadi - kazao je Argentinac.
Pogledaj originalni članak

Lionel Messi u svakoj prilici tvrdi da ga ne zanima rivalstvo s Cristianom Ronaldom, kao ni titula najboljeg nogometaša svijeta. No mediji i navijači uporno inzistiraju na tome.

- Natjecanje s Ronaldom? Ne želim se natjecati s njim ili bilo kim drugim. Ne radi se o individualnim nagradama, želim pomoći svojoj momčadi - rekao je Messi i nastavio:

- Ne razmišljam o svojem mjestu u nogometnoj povijesti. Samo želim napredovati i osvajati trofeje sa svojom momčadi. Ovog ljeta doveli smo sjajne igrače, koji su se jako brzo prilagodili u Barceloni.

Messi je odbacio tvrdnje da on osobno odlučuje kad želi igrati za Argentinu te da je preispitivao svoju budućnost u reprezentaciji.

- Bilo je nagađanja, dobio sam poziv te ću i dalje igrati za Argentinu.

Pohvalio je i Neymara, s kojim se sve bolje slaže na terenu.

- Ovo mu je tek druga godina ovdje. Imam sjajan odnos s njim, na terenu i izvan njega. Sjajan je dečko. Neymar može postati najbolji na svijetu, užitak je igrati s njim - kazao je najbolji igrač Barcelone, a možda i svijeta.

>> Messi: Jedva čekamo da Suarez zaigra, s njim ćemo bit jači

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.