Slijede kazne

Neki bijeli bez plaće od svibnja, inspekcija rada pronašla nepravilnosti u Hajduku!

Foto: Tino Jurić/Pixsell
Neki bijeli bez plaće od svibnja, inspekcija rada pronašla nepravilnosti u Hajduku!
19.01.2012.
u 16:34
Državni inspektorat stigao je na temelju anonimne prijave, provjerio je kako se kome isplaćuju plaće.
Pogledaj originalni članak

Kao da Hajduku nije dosta grozni poraz od Dugopolja, koji je realna slika blijede Balakovljeve momčadi. Ne možemo se oteti dojmu da bi ovaj Hajduk u deset utakmica barem u sedam izgubio od rivala ranga Dugopolja. Uz sve te nevolje još je u Poljud stigla i inspekcija rada. Dvoje inspektora pretreslo je poslovne knjige, pregledalo ugovore i utvrdilo neke nepravilnosti, pa će odgovorne osobe dobiti i sankcije. U Poljudu će reći da je inspekcija bila u svom redovitom pohodu, jednostavno obilaze tvrtke.

A neki drugi izvori kazat će da je inspekcija rada stigla na temelju anonimne prijave, željela se uvjeriti kako to neki dobivaju plaće, a neki ne. Primjerice, otpisani igrači zadnja primanja dobili su za srpanj, neki su zadnju isplatu zabilježili u svibnju, a prvotimci su dobili plaće za listopad. Sve to zajedno ne izgleda dobro za Hrvoja Maleša, jedinog člana uprave. Usto, nema transfera, znači nema ni novca. Nervoza se polako, ali sigurno nastanjuje, živci su sve tanji, slijedi teških desetak dana za Poljud.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

Avatar Idler 3
Idler 3
17:00 19.01.2012.

Al si je zato Maleš dodal uz prezime 007 >;-))

BZ
Branko Zajec
17:00 19.01.2012.

Znači, to je razlog brojnih odlazaka igrača iz Hajduka. Sve mi se čini, da je Hajduk prekrupan \"zalogaj\" za Maleša. Nije on dorastao vođenju kluba. Drugo, nije mi jasno, zašto je tako velika kriza u Hajduku. Privatizirali su se da bi bili uspješniji,a oni suprotno toj želji, u rasulu !!!

JO
jolly
17:05 19.01.2012.

Pusička im obečala lovu iz EU fondova.