Nemoćni redsi

Nema Lovrena, obrana 'pliva': Watford razbio Liverpool

Foto: Reuters/PIXSELL
Nema Lovrena, obrana 'pliva': Watford razbio Liverpool
20.12.2015.
u 18:11
Loša vijest za Kloppa je i ozljeda Martina Škrtela koji je morao napustiti teren u 41. minuti zbog ozljede
Pogledaj originalni članak

Liverpool je u krizi. Jasno je to nakon novog poraza, ovog puta kod Watforda 3:0. Redsima je to treća utakmica u nizu bez pobjede, piše Goal.com.

Da se momčadi Jürgena Kloppa ne piše dobro pokazala je već treća minuta kada je pogriješio vratar Bogdan, a njegovu je grešku iskoristio Ake i iz blizine pogodio za 1:0.

U 15. minuti domaćin je imao već 2:0, a nakon dodavanja Deeneya mrežu Liverpoola pogodio je Ighalo. Iako se očekivao odgovor redsa, njega danas nije bilo. Watford je potpuno kontrolirao utakmicu i orijentirao se na kontre.

Iz jedne takve u 85. minuti zabili su i treći gol, a strijelac je bio Ighalo.

Loša vijest za Kloppa je i ozljeda Martina Škrtela koji je morao napustiti teren u 41. minuti zbog ozljede. Kako već od ranije nema Dejana Lovrena, redsi će imati velikih problema na stoperskim pozicijama.

>>Kalinić zabio za pobjedu i došao na drugo mjesto ljestvice strijelaca!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Bekrija
Bekrija
20:09 20.12.2015.

Lovren je doktor za sve te balvane.

BL
blackpetar
22:34 20.12.2015.

nitko od navijaca nespominje nekakvog krivca, krivo im za poludit sta je Lovren ozljeđen pa nemaju dezurnu budalu

RI
rikavac
22:44 20.12.2015.

Ovo je dokaz novinarima nasim a i onim na otoku da prestanu pljuvat Lovrena ,danasnja utakmica je dokaz da je Lovren jaci igrac nego sva odbrana Liverpula. Golmanu ispadne liota to je smijesno i zalosno i sto je naj gore tri protivnicka igraca oko golmana. Skrtel je veci kikser od Lovrena al njega niko ne napada. Firminjo napadac koji je placen 40 miliona je smijesan igrac taj nemoze igrat ni u 4 engleskoj ligi. Lalana nebi mogao ni lopte donosit. Dzaba sto je Klop dosao kad nemoze sastavit ekipu sa promasenom kupovinom.