EKSPRESNI OTKAZ

Nema strpljenja na Rujevici! Dragan Tadić više nije trener Rijeke

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Nema strpljenja na Rujevici! Dragan Tadić više nije trener Rijeke
16.08.2022.
u 13:15
Dragan Tadić preuzeo je ekipu Rijeke na početku sezone. Nakon pobjede protiv Šibenika uslijedio je remi protiv Gorice te porazi od Lokomotive i Slaven Belupa te ispadanje od Djurgardensa u kvalifikacijama Konferencijske lige.
Pogledaj originalni članak

HNK Rijeka obavijestila je javnost da Dragan Tadić više nije trener prve momčadi. Tadić i HNK Rijeka dogovorili su sporazuman prekid suradnje, a momčad će na utakmici protiv Istre 1961 voditi Fausto Budicin.

Dragan Tadić preuzeo je ekipu Rijeke na početku sezone. Nakon pobjede protiv Šibenika uslijedio je remi protiv Gorice te porazi od Lokomotive i Slaven Belupa te ispadanje od Djurgardensa u kvalifikacijama Konferencijske lige.

– Na početku želim zahvaliti HNK Rijeka na prilici koju sam dobio. Svi znaju da je Rijeka moj klub i uvijek ću ostati navijač Rijeke. Želim zahvaliti svima, predsjedniku Damiru Miškoviću na prilici, dopredsjedniku Deanu Šćulcu, generalnom menadžeru za sport Robertu Palikuči, savjetniku predsjednika Srećku Juričiću, generalnom direktoru Luki Ivančiću, ali naravno i svim ljudima u klubu. Hvala stručnom stožeru s kojim sam svakodnevno radio, želim svima mnogo sreće u nastavku sezone – rekao je Dragan Tadić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

>> Pogledajte: Postonjski za VL: Ne krivim Caktaša, nisam imao sreće, javio se skoro cijeli HNL

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Hrvatska Banovina
Hrvatska Banovina
13:41 16.08.2022.

Je trener je kriv, a ne rasprodaja momčadi.

FR
freeshooter
17:30 16.08.2022.

Nažalost, jedina moguća opcija, a kako treba veliki reset...i pored velikih odlazaka, složila se ekipa, no trebalo je uigravanja, a još više fizičke pripremljenosti...pa oni nemogu trčati 60 min...na žalost Tadić nosi odgovornost, preuzeo ju je, bez obzira na okolnosti...

DU
Deleted user
14:50 16.08.2022.

Debelo su kasnili sa pripremama, koje na kraju nisu ni imali i onda zbrda-zdola na brzaka izgradili momčad. To tako ne ide. Miško izgubio kompas.