Završnica se bliži

Nemir među 'Narančastima': Koemana kritizirao jednog od igrača

Foto: Piroschka van de Wouw/REUTERS
Ronald Koeman is officially presented as national soccer coach of the Dutch national team
Foto: Piroschka van de Wouw/REUTERS
Ronald Koeman is officially presented as national soccer coach of the Dutch national team
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
Europa League - Semi Final - Second Leg - Bayer Leverkusen v AS Roma
11.06.2023.
u 17:07
Desni bek Jeremie Frimpong odbio igrati za U-21 reprezentaciju na Europskom prvenstvu nakon što nije pozvan u A reprezentaciju. To je naljutilo izbornika Koemana koji je rekao: "Mislim da je donio pogrešnu odluku ako smatra da je prerastao tu razinu."
Pogledaj originalni članak

Iduće srijede u 20:45 Hrvatska i Nizozemska susreću se u polufinalu Lige nacija. Vatreni su ostali bez Livaje i Gvardiola, no i u Narančasti se suočavaju sa svojim problemima. Naime u njihovom je taboru izbila pomutnja kada je Leverkusenov desni bek Jeremie Frimpong odbio igrati za U-21 reprezentaciju na Europskom prvenstvu nakon što nije pozvan u A reprezentaciju.

"Nakon što nije pozvan u A reprezentaciju, odlučio je ne biti na raspolaganju za mladu reprezentaciju", otkrio je nizozemski U-21 izbornik Erwin van de Looi prije dva tjedna. Epizodu je komentirao i Ronald Koeman. To nije dobro. Nije u redu, U-21 reprezentacija igra Euro. Mislim da je donio pogrešnu odluku ako smatra da je prerastao tu razinu", kazao je izbornik Narančastih.

VEZANI ČLANCI:

Za vrijeme prošlog izbornika Louisa van Gaala Frimpong je stavljen na popis za Svjetsko prvenstvo u Katru, ali nije igrao. Koeman nije smatrao da ga može uklopiti u trenutnu strategiju igre pa ga je uvrstio na pretpoziv. Ove je godine izvrsno igrao u Leverkusenu i zabio devet golova uz 11 asistencija.

VIDEO Livakovića žele Saudijci: Hrvatskog golmana nastojat će iz Europe odvesti milijunima eura?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Besna Mirela
Besna Mirela
09:53 12.06.2023.

Bilo je takvih slučajeva i kod nas.... nosonja Kalinić kad ga je Ladić zvao.... Halilović kod Gračana.... Ćaleta Car.....

PR
prajdali100
17:24 11.06.2023.

Ne mislim da među " Narančastim" vlada neki nemir.Igraju doma,gladni su uspjeha,mladi,brzi,izvrsni u prekidima...Biće to za nas jako teška tekma.