TRENER OSIJEKA

Nenad Bjelica: Dovoljno sam govorio u rukavicama, odsad više neću

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
Nenad Bjelica
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Nenad Bjelica
Nenad Bjelica
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Trener Osijeka Nenad Bjelica
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Bjelica i Ivušić najavili sraz Osijeka s Hajdukom u Gradskom vrtu
06.05.2022.
u 13:34
- Ako nakon godinu i pol vidiš da se nije pomaknulo jedan milimetar, nemaš izbora. Odsad ću govoriti o konkretnim i argumentiranim stvarima kao što sam govorio u razgovorima s predsjednikom kluba. Doći će vrijeme za to.
Pogledaj originalni članak

Trener Osijeka Nenad Bjelica uoči nedjeljnog derbija s Dinamom osvrnuo se na odnos s upravom kluba o čemu se proteklih dana puno govori.

- Ja bih o tome pričao kad završi sezona. Mogu reći da sam imao razgovor s predsjednikom, još prije zadnje presice u kojoj sam bio izuzetno iskren i pošten prema njemu. Mislim da mi je to zadaća napraviti. Bez rukavica sam rekao sve što sam imao reći. Svi komentari i nagađanja pa krizni sastanci pa mogućnost davanja ostavke koji su izlazili ovih dana su poluinformacije. Mogu obećati da više neću odgovarati u rukavicama, dosad sam odgovarao tako, ali više neću. Kad dođe vrijeme da dam odgovor, napravit ću to, ali bez ikakvih rukavica. Sve što sam rekao sam rekao u interesu NK Osijeka - rekao je Bjelica i dodao:

- Ja sam se rodio 20.8.1971. u osječkoj bolnici. Prvi trening odradio na ovom stadionu Speedwaya na kojem se više ne igra. Zaigrao za ovaj klub. U dva navrata sam spašavao klub odlascima u europske klubove. Ovdje sam postao najbolji hrvatski nogometaš i ostvario najbolje rezultate ovog kluba i kao nogometaš i kao trener. Ne znam tko želi ovom klubu dobro ako ja ne želim. Bio sam iskren prema vlasnicima. Ne znam koja je informacijama došla do najvećeg vlasnika. Predsjedniku Sakalju ništa ne zamjeram, imam odličan odnos s njim kao i s gospodinom Meszarosem. Jako sam im zahvalan što su u došli u moj grad i moj klub i ulažu novac koji ulažu. To je velika stvar za naš grad i klub.

Ali kažem, neću više govoriti u rukavicama. Mjesecima sam govorio i provlačio o raznim utjecajima, o nekim anomalijama i odlukama unutar kluba. O tome sam stalno govorio. Bjelica o tome priča godinu i pol dana, o stvarima koje mislim da nisu dobre. Ako nakon godinu i pol vidiš da se nije pomaknulo jedan milimetar, nemaš izbora. Odsad ću govoriti o konkretnim i argumentiranim stvarima kao što sam govorio u razgovorima s predsjednikom kluba. Doći će vrijeme za to. 

Što kaže na priopćenje objavljeno na klupskoj stranici u kojem se navodi da je Meszaros zadovoljan radom uprave.

- Svatko zna što misli sa svojim priopćenjima i porukama. To je pitanje za one koji su pisali ta priopćenja - odgovorio je Bjelica.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

BE
Berlioz
14:34 06.05.2022.

Opet Bjelica druge krivi. Uvijek je on vitez bez mane a drugi oko njega su krivi. Previše mu se napuhao ego i ne može podnijeti činjenicu da nije tako dobar trener kao što je umišljao.

DU
Deleted user
15:18 06.05.2022.

Čini mi se kako je Dotičnik dobar trener , ali teška osoba.

RA
radolizem
16:45 06.05.2022.

Osijek je imao problematičnog Bočkaja, sada su uzeli Caktaša koji je isto upao u probleme s alkoholom, Mierez je s 22 gola pao na 3, i sadaje uprava problem. Uprava je problem samo ako uprava ucjenjuje Bjelicu da mu mora igrati Caktaš, tj. ako su ga ucjenjivali da stavlja Bočkaja, ali onda to Bjelica mora jasno i glasno reći da mu uprava sastavlja momčad.